Hocam Cyberpunk daha uzun süre oynanılabilir bir oyun. Buna rağmen ben Sekiro'yu tercih ederdim. Bana daha çok hitap ediyor ve sisteminizi de zorlayacak bir düzende değil.Merhaba, Steam indirimde kararsız kaldım. Cyberpunk 2077 mi alınır, yoksa Sekiro mu? PC: RX560, R3 1200, 16 GB RAM. Cyberpunk 15 FPS olur diye korkuyorum.
Sekiro inanılmaz zor, oynarken sinir krizi geçirme olasılığınız var unutmayınız. Souls tarzı oyunları seviyorsanız Sekiro alın, yoksa Cryberpunk düşünebilirsiniz.
Sekiro kolay aslında hocam ama önce alışmak gerekiyor oyunun mantığına.
Sekiro inanılmaz zor, oynarken sinir krizi geçirme olasılığınız var unutmayınız. Souls tarzı oyunları seviyorsanız Sekiro alın, yoksa Cryberpunk düşünebilirsiniz.
Aynen hocam ben de 2 defa bitirdim zamanında, güzel oyun. Ama her kesime hitap eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum, oyunun en başındaki ezik askerler bile sizi öldürebiliyor kolayca.
Her iki oyunu da oynadım sabırsız veya ölür ölmez iade ederim diyen biri değilsen kesinlikle Sekiro şiddetle tavsiye ederim eğer alacaksan oyunla ilgili sormak istediğin ne varsa sorabilirsin steamdan ekleyip.Hocam iyi günler hiç souls oyun oynamadım ancak zor oyunları çok seviyorum bir bölümde 50 kere ölmek bana zevk veriyor D
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.