Grafikler ne olursa olsun fotoğraftaki sorunun aynısını her oyunda yaşıyorum(Aracın tavanındaki yansıma pürüzü). Radeon ayarlarından çoğu şeyi denedim. En güncel sürücüleri kullanıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Grafikler ne olursa olsun fotoğraftaki sorunun aynısını her oyunda yaşıyorum(aracın tavanındaki yansıma pürüzü). Radeon ayarlarından çoğu şeyi denedim. En güncel sürücüleri kullanıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Hayırlı uğurlu olsun hocam çoğu oyunda bu hata olacak Warzone de silahlarda daha belirgin olacak tek çaresi bir ayar var onu kapatınca düzeliyor adını unuttum ben bu hata yüzünden kartı değişime yolladım 0 kart aldım gene olmadı en son sattım hatta konusunu bulabilirsem atarım hocam.
The Crew 2, Forza Horizon 4 gibi oyunlarda da araçların yansımaları ve tekerlekleri böyle pürüzlü görünüyor. Dediğim gibi tek bir oyuna özel değil maalesef.
The Crew 2, Forza Horizon 4 gibi oyunlarda da araçların yansımaları ve tekerlekleri böyle pürüzlü görünüyor. Dediğim gibi tek bir oyuna özel değil maalesef.
Bariz göze çarpıyor aslında araç tavanındaki pürüz büyütece falan gerek yok.