Nomrukan
Hectopat
Daha fazla
- Ekran kartı
- RTX 4060 120W Laptop
- İşlemci
- Ryzen 7 7840HS
Şöyle ki Cyberpunk 2077'de Ray Tracing açtım, tamam iyi güzel bazı yerlerde özellikle varlığını hissettiriyor. Ancak mesela oyundaki bir ekranda görüntü var, ekrandaki görüntünün yansıması masaya vuruyor. Ekrandaki görüntü değişince masadaki yansıma yaklaşık 1 saniye sonra değişiyor. Ya da mesela arabanın gösterge çubuğunun uç kısmındaki ışık, gösterge çerçevesine yansıyor. Vites değiştikten sonra devir saati önce düşüyor, ışığının çerçevedeki yansıması 1 saniye kadar sonra düşüyor.
Sorum şu; Ray Tracing'in normal çalışması mı böyle yoksa benim sistemim nispeten yetersiz kaldığı için mi böyle bir gecikme yaşıyorum? Ya da genel olarak Ray Tracing için aslında emekleme aşamasında diyebilir miyiz?
Şu anda Ray Tracing kapattım DLSS olmadan native 1080P'de 60 FPS sabit oynuyorum. Sadece meraktan sordum, internette de kayda değer bir açıklama bulamadım. Genelde Ray Tracing açılınca input lag oluşması gibi performans soruları sorulmuş. Ben ise DLSS ile 60 FPS alabiliyordum.
Sorum şu; Ray Tracing'in normal çalışması mı böyle yoksa benim sistemim nispeten yetersiz kaldığı için mi böyle bir gecikme yaşıyorum? Ya da genel olarak Ray Tracing için aslında emekleme aşamasında diyebilir miyiz?
Şu anda Ray Tracing kapattım DLSS olmadan native 1080P'de 60 FPS sabit oynuyorum. Sadece meraktan sordum, internette de kayda değer bir açıklama bulamadım. Genelde Ray Tracing açılınca input lag oluşması gibi performans soruları sorulmuş. Ben ise DLSS ile 60 FPS alabiliyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: