Cyberpunk 2077 Yansımalar pürüzlü

• Konuyu başlatan StyxQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2.619
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Sitemim:
RX 580 4GB Sapphire
i5 10400f
16GB 2x8 2400Mhz RAM

Grafikler ne olursa olsun fotoğraftaki sorunun aynısını her oyunda yaşıyorum(Aracın tavanındaki yansıma pürüzü). Radeon ayarlarından çoğu şeyi denedim. En güncel sürücüleri kullanıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

haata.png

Şu ana kadar izlediğim her test videosunda (Cyberpunk 2077 için) bu pürüzlenmeler oluyor yansımalarda. RTX kapalı olduğunda tabii ki.

Hocam attığınız videodaki 5.16'deki araba yansımalarına bakın bir de bendeki haline normalde o kapının direk yansıma vermesi gerekiyor muhtemelen konu sahibi arkadaşta da böyle
resim_2021-04-05_164512.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
9:45 'den sonra izleyebilirsiniz.
Bu videoda GTX 1070 ekran kartı kullanılmasına rağmen öyle gözüküyor yansımalar açık olunca. Bence yeni oyunlarda olan bir sıkıntı, kartla alakası yok gibi.

Umarım kartla alakası yoktur dediğiniz gibi. Çünkü şu an RX 580 muadili bir kart bulup almak piyasada imkansız gibi bir şey. Bir umut yazdım AMD'ye :)
Hocam attığınız videodaki 5.16'deki araba yansımalarına bakın bir de bendeki haline normalde o kapının direk yansıma vermesi gerekiyor muhtemelen konu sahibi arkadaşta da böyle
Eki Görüntüle 958914
Cyberpunk'ta kaldırımlar bile böyle yansımaları açınca :) Assassin's Creed Odyysey ve Valhalla'da su böyle sadece.

Umarım kartla alakası yoktur dediğiniz gibi. Çünkü şu an RX 580 muadili bir kart bulup almak piyasada imkansız gibi bir şey. Bir umut yazdım AMD'ye :)

Cyberpunk'ta kaldırımlar bile böyle yansımaları açınca :) Assassin's Creed Odyysey ve Valhalla'da su böyle sadece.
5500 XT 8GB kullanıyorum. İlk aldığımda takmıştım bu olaya çünkü eski kartımla böyle oyunları oynayamıyordum. Fakat fark ettim ki yeni oyunların çoğunda olan bir sıkıntı. Çünkü Skyrim gibi eski oyunlarda denediğimde böyle şeylerle karşılaşmadım. GTA 5'de de olmadı. Mankind Divided'da da olmadı. Fakat Cyberpunk, RDR2 gibi oyunlarda fark edilir şekilde oluyor.

5500 XT 8GB kullanıyorum. İlk aldığımda takmıştım bu olaya çünkü eski kartımla böyle oyunları oynayamıyordum. Fakat fark ettim ki yeni oyunların çoğunda olan bir sıkıntı. Çünkü Skyrim gibi eski oyunlarda denediğimde böyle şeylerle karşılaşmadım. GTA 5'de de olmadı. Mankind Divided'da da olmadı. Fakat Cyberpunk, RDR2 gibi oyunlarda fark edilir şekilde oluyor.
İzlediğim yayıncılarda vs. pek görmedik bu sorundan, sanırım RTX açıyorlar diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı