Cyberpunk 2077 Yapımı Tamamlandı

Witcher'ın tüm oyunlarını indirimlerde 20 TL civarına satan bir firmanın fiyat konusunda bizi üzmeyeceğini düşünüyorum. Oyun RDR2 gibi konsoldan portlanmadığı için optimizasyon konusunda bizi üzmez diye düşünüyorum, zaten yaptıkları oyunların optimizasyonları da kötü değil.

Oynatacak sistemim yok maalesef, oyunun fiyatı şu anlık bütçemi aşıyor. GeForce Now gibi ortamlarda oynanabilecekse belki düşünebilirim. Ayrıca modlanabilirlik varsa çok efsane olur.

İnşallah hocam. Umarım istediğiniz bilgisayarı alıp rahat rahat oynayabilirsiniz.
Herkes inşallah istediği gibi oynar.

Son düzenleme:
Oh be, iyi ki de sistemim kaldırmıyor

Neden böyle bir şey dediniz ki?
Oynamayı çok istediğim bir oyun. Başından beri sistemin kaldırmayacağını biliyordum. Kaldıran bir sistemim olsaydı parası ne olursa olsun satın alıp oynamak zorunda kalacaktım. Sistemim beni bu zahmetten kurtardı.

3080 bunu 60FPS 4K oynatır mı yüksek ayarlarda.

Allah'tan Steam bölgesel fiyatlandırma yapıyor. Ucuz olmasa da alınabilecek fiyatta.

Allah'tan Steam bölgesel fiyatlandırma yapıyor. Ucuz olmasa da alınabilecek fiyatta.
Steam fiyatlandırmayı yapmıyor, satıcı yapıyor. CDPR'ye teşekkür etmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…