- Makaleler
- 1
@Random.Person Gözün aydın. En son Japonya'ya gidecektin sanırım.
Ancak artacağını düşünüyorum, zira firma şu anda Steam'de dahi 33 Dolara satıyor ve yarı fiyatı diyebileceğimiz bir rakam. İlla ki fiyatı arttıracaklar, sonuçta ön siparişte birçok oyun böyle bir yol izledi.Oyunun çıkış fıyatının 250 TL'de kalması için dua etmelisiniz. Eğer olursa 190 TL'ye alırsınız.
Böbreklik durum yok, bu yapımda bir oyun için 200 TL hiçbir şey. Benzeri yapıtta hatta bundan daha kötü olan oyunlar bile 500+ TL'ye satılıyorken siz düşünün.
Orta ayarlarda 60+ FPS oynayabilirsin, hatta bazı detayları yükseğe bile çekebilirsin.RX 570 hangi ayarda kaç FPS oynatır acaba... Umarım optimizasyon olarak çok iyi olur. Witcher gibi. Bu arada VRAM az istemesi çok ama çok güzel.
Ubisoft'un oyunlarını pek seven birisi değilim, genelde makyajlı hali olduğu için onunla aynı rafa koymayı bırak. Aynı dolaba bile koymam, zaten geçenlerde kapıştırılmasında gördükNFS Heat 499 TL'ye satılıyor. Allahtan EA Play ile deneyebiliyorum. Cold War için yapılabilecek bir şey yok. @Motionless IN White Ubisoft oyunları 269 TL'ye satılıyor hocam. Bu oyun için hiçbir şey.
Ubisoft'un oyunlarını pek seven birisi değilim, genelde makyajlı hali olduğu için onunla aynı rafa koymayı bırak. Aynı dolaba bile koymam, zaten geçenlerde kapıştırılmasında gördük.
Düşünsene oyun MAFIA 3 gibi oluyor. Hata dolu, berbat oynanış, optimizasyon problemleri uf uf daha neler neler...Sen beni oyun çıktıktan sonra görürsen öp başına koyİşten izin alamasam dahi boş vaktimin hepsini Cyberpunk 2077 oynayarak geçireceğim, İnternetim el verir ise canlı yayın açmayı da düşünüyorum. Olmadı kaydedip YouTube'a atarım
![]()
Bol bol ekran görüntüsü almak istiyorum. Belki galeri yaparım.Ubisoft'un oyunlarını pek seven birisi değilim, genelde makyajlı hali olduğu için onunla aynı rafa koymayı bırak. Aynı dolaba bile koymam, zaten geçenlerde kapıştırılmasında gördük![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.