Online üzerinde bir şey sunmamasından? Oyunu oynadığına inanasım gelmedi nedense. Red Dead Redemption 2, ağır ve her şeyi kusursuza yakın işlemiş bir oyun. Sağa sola füze atarak bir oyundan zevk alan insanlara hitap etmemesi çok normal. Ayrıca, Red Dead Redemption 2'yi üst düzey olmayan bir sistemle 1080P'de bitirdiğimi ve hala da oynamaya devam ettiğimi söylemek isterim. Yine de söylediklerin, çıkmamış bir oyunu öve öve bitirememeni normalleştirmiyor. Böyle şeyler bana çok çocukça geliyor.
Red Dead Redemption, GTA IV-v, la noire, bully, Max Payne serisi efsaneleşmiş gibi oyunların altına imzasını atmış olan Rockstar Games'in RDR 2'yi duyurmasından çıkışına kadar senin yaptığın gibi çıkmamış bir oyunu körü körüne övmedim. Oyunun muhteşem olacağına emindim, zaten öyle de oldu ama yine de senin gibi yapmadım. Dediğim gibi, bana çocukça geliyor. Son olarak, "hiçbir şey sunmuyor" dediğin Red Dead Online ile ilgili bir video bırakıp bu tartışmayı sonlandırmak istiyorum.
@Motionless IN White dostum neden her mesajıma kızgın atıyorsun. Bu sayfada birden çok kişi Cdpr'de hisse sahibi sanırım. Bir oyunu seversiniz, hatta çıkmamasına rağmen
kendi beklentilerinizi karşılayacağına emin olursunuz anlarım ama, bu kadar körü körüne övmek, eleştiren insanlara da sinirlenmek çok da normal gelmiyor bana.