Redemption
Femtopat
Ben kendi görüşümü yazdım. Bir firmayı bu kadar körü körüne övmek bana çok gülünç geliyor. İki oyunun da açık dünya olduğunu hatırlatırım.RDR2 ile bu oyunun ne alakası var? Temelde birbirinden farklı oyunlar. Bir daha hiçbir firma açık dünya yapmasın mı? Geliştirilmesi 2013'ten beri sürüyordu.
Ayrıca "abartılıyor" demişsiniz ama CD Projekt gibi kaliteli bir firmanın ürettiği siber dünya temalı, senaryosu farklılıklar içeren, FPS bakışlı, açık dünyası ve etkileşimi bulunan, geliştirme öğeleri zengin, grafikleri ve müzikleri başarılı başka bir oyun varsa önerin, deneyelim.
Çıkmamış bir oyunu oynamış gibi konuşmak çok saçma. Başka oyun varsa deneyin önerelim dediğin oyun daha çıkmadı ve sen daha o oyunu denemedin, bundan saçma şey mi olur? Gerçekten çok komik geliyor gözüme. Çıkmamış oyunu defalarca bitirmiş gibi yorum yapıyor adam.Ayrıca "abartılıyor" demişsiniz ama CD Projekt gibi kaliteli bir firmanın ürettiği siber dünya temalı, senaryosu farklılıklar içeren, FPS bakışlı, açık dünyası ve etkileşimi bulunan, geliştirme öğeleri zengin, grafikleri ve müzikleri başka bir oyun varsa önerin, deneyelim.
Ben kendi görüşümü yazdım. Bir firmayı bu kadar körü körüne övmek bana çok gülünç geliyor. İki oyunun da açık dünya olduğunu hatırlatırım.
Çıkmamış bir oyunu oynamış gibi konuşmak çok saçma. Başka oyun varsa deneyin önerelim dediğin oyun daha çıkmadı ve sen daha o oyunu denemedin, bundan saçma şey mi olur? Gerçekten çok komik geliyor gözüme. Çıkmamış oyunu defalarca bitirmiş gibi yorum yapıyor adam.
RDR 2'nin de yapım süreci 2010'dan, 2018'e kadar sürmüştü, hatırlatırım. Ayrıca bir oyunuj geliştirme süresinin uzun olması illa iyi olacağı anlamına gelmiyor.Geliştirilmesi 2013'ten beri sürüyordu
Sonuçta bu oyun TW3 değil ve çıkmadı, fazla söze gerek yok.Adamlar 3 oyunla Witcher 3 gibi bir oyun çıkardı yüzden öyle yorum yapıyor
Red Dead Redemption 2, üstelik CD Projekt Red'den daha kaliteli bir firma olan Rockstar North tarafından geliştirildi.CD Projekt gibi kaliteli bir firmanın ürettiği siber dünya temalı, senaryosu farklılıklar içeren, FPS bakışlı, açık dünyası ve etkileşimi bulunan, geliştirme öğeleri zengin, grafikleri ve müzikleri başarılı başka bir oyun varsa önerin, deneyelim.
Ben kendi görüşümü yazdım. Bir firmayı bu kadar körü körüne övmek bana çok gülünç geliyor. İki oyunun da açık dünya olduğunu hatırlatırım.
Çıkmamış bir oyunu oynamış gibi konuşmak çok saçma. Başka oyun varsa deneyin önerelim dediğin oyun daha çıkmadı ve sen daha o oyunu denemedin, bundan saçma şey mi olur? Gerçekten çok komik geliyor gözüme. Çıkmamış oyunu defalarca bitirmiş gibi yorum yapıyor adam.
RDR2 ile bu oyunu karşılaştırıp "basit" bir yorum yapan sizsiniz. RDR2'nin PC bazlı optimizasyon sorunlarından, Online tarafında bir şey sunmamasından laf etmiyorum dikkat ederseniz? Türü ve yapısı hiçbir şekilde benzer olmayan iki tane oyun üzerinden çıkarım yapıyorsunuz. Ben de size "abartıldı" dediğiniz için Cyberpunk 2077 benzeri bir oyun varsa sunun, oynayalım dedim. Sizin görüşünüz ayrı şey, bir oyuna "abartılıyor" ithamını belirtmek ayrı şey. Ben RDR2'yi ön sipariş döneminde almış, Online'da 100 Level'a kadar oynamış birisiyim. "Bu oyun varken diğerlerine gerek yok" demiyorum. Elma ile armut farkını bilmek lazım.RDR 2'nin de yapım süreci 2010'dan, 2018'e kadar sürmüştü, hatırlatırım. Ayrıca bir oyunuj geliştirme süresinin uzun olması illa iyi olacağı anlamına gelmiyor.
Sonuçta bu oyun TW3 değil ve çıkmadı, fazla söze gerek yok.
Online üzerinde bir şey sunmamasından? Oyunu oynadığına inanasım gelmedi nedense. Red Dead Redemption 2, ağır ve her şeyi kusursuza yakın işlemiş bir oyun. Sağa sola füze atarak bir oyundan zevk alan insanlara hitap etmemesi çok normal. Ayrıca, Red Dead Redemption 2'yi üst düzey olmayan bir sistemle 1080p'de bitirdiğimi ve hala da oynamaya devam ettiğimi söylemek isterim. Yine de söylediklerin, çıkmamış bir oyunu öve öve bitirememeni normalleştirmiyor. Böyle şeyler bana çok çocukça geliyor.RDR2 ile bu oyunu karşılaştırıp "basit" bir yorum yapan sizsiniz. RDR2'nin PC bazlı optimizasyon sorunlarından, Online tarafında bir şey sunmamasından laf etmiyorum dikkat ederseniz? Türü ve yapısı hiçbir şekilde benzer olmayan iki tane oyun üzerinden çıkarım yapıyorsunuz. Ben de size "abartıldı" dediğiniz için Cyberpunk 2077 benzeri bir oyun varsa sunun, oynayalım dedim. Sizin görüşünüz ayrı şey, bir oyuna "abartılıyor" ithamını belirtmek ayrı şey. Ben RDR2'yi ön sipariş döneminde almış, Online'da 100 Level'a kadar oynamış birisiyim. "Bu oyun varken diğerlerine gerek yok" demiyorum. Elma ile armut farkını bilmek lazım.
Online üzerinde bir şey sunmamasından? Oyunu oynadığına inanasım gelmedi nedense. Red Dead Redemption 2, ağır ve her şeyi kusursuza yakın işlemiş bir oyun. Sağa sola füze atarak bir oyundan zevk alan insanlara hitap etmemesi çok normal. Ayrıca, Red Dead Redemption 2'yi üst düzey olmayan bir sistemle 1080P'de bitirdiğimi ve hala da oynamaya devam ettiğimi söylemek isterim. Yine de söylediklerin, çıkmamış bir oyunu öve öve bitirememeni normalleştirmiyor. Böyle şeyler bana çok çocukça geliyor.
Red Dead Redemption, GTA IV-v, la noire, bully, Max Payne serisi efsaneleşmiş gibi oyunların altına imzasını atmış olan Rockstar Games'in RDR 2'yi duyurmasından çıkışına kadar senin yaptığın gibi çıkmamış bir oyunu körü körüne övmedim. Oyunun muhteşem olacağına emindim, zaten öyle de oldu ama yine de senin gibi yapmadım. Dediğim gibi, bana çocukça geliyor. Son olarak, "hiçbir şey sunmuyor" dediğin Red Dead Online ile ilgili bir video bırakıp bu tartışmayı sonlandırmak istiyorum.
@Motionless IN White dostum neden her mesajıma kızgın atıyorsun. Bu sayfada birden çok kişi Cdpr'de hisse sahibi sanırım. Bir oyunu seversiniz, hatta çıkmamasına rağmen kendi beklentilerinizi karşılayacağına emin olursunuz anlarım ama, bu kadar körü körüne övmek, eleştiren insanlara da sinirlenmek çok da normal gelmiyor bana.
Oyunları ben de severim. Potansiyeli olan oyunu körü körüne övmek değerlendirmek değildir. Ve evet fanboyluk yapmıyorsunuz, katılıyorum. Polemik fazla uzadı. İsterseniz CP 2077 fotoğraflarına baka baka uyuyun, bana ne? Çıkmamış oyunu gözlerimden yaşlar aka aka övecek biri değilim ben.Hisse senedi sahibi değiliz ama oyun severiz. Potansiyeli olan oyunları değerlendiriyoruz. Fanboyluk yapmıyoruz.
Online üzerinde bir şey sunmamasından? Oyunu oynadığına inanasım gelmedi nedense. Red Dead Redemption 2, ağır ve her şeyi kusursuza yakın işlemiş bir oyun. Sağa sola füze atarak bir oyundan zevk alan insanlara hitap etmemesi çok normal. Ayrıca, Red Dead Redemption 2'yi üst düzey olmayan bir sistemle 1080p'de bitirdiğimi ve hala da oynamaya devam ettiğimi söylemek isterim. Yine de söylediklerin, çıkmamış bir oyunu öve öve bitirememeni normalleştirmiyor. Böyle şeyler bana çok çocukça geliyor.
Red Dead Redemption, GTA IV-V, LA Noire, Bully, Max Payne serisi efsaneleşmiş gibi oyunların altına imzasını atmış olan Rockstar Games'in RDR 2'yi duyurmasından çıkışına kadar senin yaptığın gibi çıkmamış bir oyunu körü körüne övmedim. Oyunun muhteşem olacağına emindim, zaten öyle de oldu ama yine de senin gibi yapmadım. Dediğim gibi, bana çocukça geliyor. Son olarak, "hiçbir şey sunmuyor" dediğin Red Dead Online ile ilgili bir video bırakıp bu tartışmayı sonlandırmak istiyorum.
@Motionless IN White dostum neden her mesajıma kızgın atıyorsun. Bu sayfada birden çok kişi CDPR'de hisse sahibi sanırım. Bir oyunu seversiniz, hatta çıkmamasına rağmen kendi beklentilerinizi karşılayacağına emin olursunuz anlarım ama, bu kadar körü körüne övmek, eleştiren insanlara da sinirlenmek çok da normal gelmiyor bana.
Oyunları ben de severim. Potansiyeli olan oyunu körü körüne övmek değerlendirmek değildir. Ve evet fanboyluk yapmıyorsunuz, katılıyorum. Polemik fazla uzadı. İsterseniz CP 2077 fotoğraflarına baka baka uyuyun, bana ne? Çıkmamış oyunu gözlerimden yaşlar aka aka övecek biri değilim ben.