Cyberpunk 2077'de güncellemeler ne kadar etkili olacak?

Özgür Kara

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2020
Mesajlar
306
Çözümler
1
Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar, ben bu oyunu çok uzun zamandır büyük bir hevesle bekliyordum fakat durumlar hepinizin malumu. Optimizasyon ve bug sorunları ciddi derecede can sıkıcı bir halde. Benim merak ettiğim konu ise şu: Çıkmış bir oyunun sorunları güncellemeler ile en fazla en kadar giderilebilir? Yani güncellemeler bir oyunun çehresini ne kadar değiştirebilir?
 
Firma oyuncuları güvenini yeniden kazanmak için oyunu iyileştirmek için uğraşıyorlar. Yani biz oyunu sattık artık bizi ilgilendirmez diyen bir firma değil. 2 tane büyük güncelleme gelecekti. Güncellemeler ile oyunun optimizasyon ve bug konusundaki sorunları çözerler.
 
Tahminimce yakında düzelecektir ama çok saçma bir şekilde oyun resmen insan seçiyor gibi RX570'li sistemle hiç kasmadan 6 saat oynadım ilk gün yaklaşık 3 günde bitirdim ana hikayeyi sadece yan görevler kaldı şu anda ilginç bir şekilde kuzenimle aynı bilgisayarı aldık fakat kendisi oyunu rahatça oynayamadığı için iade etti ayriyeten jackienin asansörde asansör aşağı inene kadar takla atması dışında bugla karşılaşmadım sanırsam çok şanslıydım.

Güncelleme konusuna gelince bende v1.4 10FPS gibi bir oynama yaptı aslında fakat şu anda v1.6 gelmiş ben bitirdiğim için bir daha güncelleme gereği duymadım ama her yamanın şu anlık ana konusu bug çözümlemeleri ve optimizasyon düzenlemeleri ayriyeten hızlı bir şekilde toparlanacaktır malum PS4 kısmında durum vahim oyun iade ediliyor.
 
Oyundaki buglar çok büyük derecede minimum seviyeye iner bir de bazı oyunda olmayan küçük eksikler gelebilir ama tabii ki biraz zamana ihtiyaçları var
İleride belki 3.şahıs kamera gelir (en az 1sene)GTA 5'te ilk çıktığında 1şahıs kamera vardı sonra 3.şahıs geldi bu oyunun potansiyeli var toplarlar bu oyunu.
(Bence)
 
Ben sorunlardan dolayı oyunun başlarında oynamayı bıraktım. Biz yüzde 90 bu oyunu düzelttik lafını duyana kadar da oynamayı düşünmüyorum. Ki bir 2-3 ayı var bence.
 
Öncelikle oyun büyük ve çok bug var. Bu bugları düzeltmek için en azından 3 ay zamana ihtiyaçları olacağını düşünüyorum zaten noelden sonra çalışmaya başlayacaklar. Yani arabanın kaportası hasar aldığında yerinden çıkıp sallanmaya başlıyor ve sallandıkça yerin içine giriyor. Bunu bile düşünmemişler diyeyim. Elbet buglar fixlenir ama zaman lazım. Optimizasyon konusunda ise ben kötü optimizasyon ile çıkıp, sonrasında gerçekten akıcı oynanan çok fazla oyun hatırlamıyorum. Performans biraz iyileşir ama vadettikleri sistem gereksinimlerine ulaşması çok zor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı