Çözüldü Cyberpunk 2077'de hikayenin neresinde olduğumuzu nasıl öğreniriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fbsk11

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Cyberpunk 2077 oynuyorum, sadece ana hikayesini oynayacağım. HowLongToBeat'ten baktığımda oyunun ana hikayesi yaklaşık 24 saat diyor. Bende bugüne kadar bir 3-4 saat oynamışımdır, fakat hikayenin neresindeyim? Hangi bölümündeyim? % kaçtayım? Gibi soruların cevaplarını bilmek istiyorum, ancak ne kadar kurcaladıysam bulamadım. Bunu nereden öğrenebilirim veya böyle bir öğrenme yöntemi var mıdır? Görevleri yaptıktan sonra CoD, BF oyunları gibi bir anda sinematiğe girip bitiyor mu oyun? Spoiler vermeden anlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam daha başındasınız. Jackie ölmüş bu bölümden itibaren harika geçecek oyun deneyiminiz.
Her seçimin 30 dakika özel sahnesi vardır sokak çocuğu ve şirketci favorimdir.
En çok Sokak çocuğu tabikide
@fbsk11

@proyic hocam bu son yazdıgımı siz bilirsiniz gibi pp nizden anladıgım baya bir fanatiğisiniz oyunun

@proyic hocam bu son yazdıgımı siz bilirsiniz gibi pp nizden anladıgım bayağı bir fanatiğisiniz oyunun

Çok övmem oyunu milletin dediğine göre överim çok övmek kötü bir şeydir unutma.

Soruna cevap olarak; cevabı yazmışım zaten sorunda cevap verilecek bir şey bulamadım evet assasin Creed hiç oynamadım ona yorum yapamam maalesef. Eğer oyun bitirdiğinde 2 3 gün cyberpunka tekrar girer hüznünü atıp başka hikayeye geçersin ( maalesef bende bu olay gerçekleşmedi hala giriyorum xd) örnek hikayeli oyunları foruma sorun ilgi alanınız hangisi ise.

teşekkür ederim, oldukça destek oldunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…