Çözüldü Cyberpunk 2077'de hikayenin neresinde olduğumuzu nasıl öğreniriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fbsk11

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Cyberpunk 2077 oynuyorum, sadece ana hikayesini oynayacağım. HowLongToBeat'ten baktığımda oyunun ana hikayesi yaklaşık 24 saat diyor. Bende bugüne kadar bir 3-4 saat oynamışımdır, fakat hikayenin neresindeyim? Hangi bölümündeyim? % kaçtayım? Gibi soruların cevaplarını bilmek istiyorum, ancak ne kadar kurcaladıysam bulamadım. Bunu nereden öğrenebilirim veya böyle bir öğrenme yöntemi var mıdır? Görevleri yaptıktan sonra CoD, BF oyunları gibi bir anda sinematiğe girip bitiyor mu oyun? Spoiler vermeden anlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
204.odaya git diye bir görevdeyim hocam. Soygun görevindeyim hocam.

204.odaya git yazıyor hocam. Görev adı soygun.

Yani aslında Assassin's Creed oyunlarında % olarak gösteriyor, CoD ve BF de bölümleri görüyorsun. Wolfenstein'da yine aynı şekil bölüm bölüm kaç bölümden oluştuğu ve nerede olduğunu söylüyor. Bunda bulamadım ne yaptıysam.

Sanırım öyle yapacağım hocam, hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim :)

Hocam daha başındasınız. Jackie ölmüş bu bölümden itibaren harika geçecek oyun deneyiminiz.
hocam ben hikayeli oyun dünyasında cok fazla aktif biri değilim, ağırlıklı olarak valorant cs falan oynuyorum. Ancak küçüklükten beri hikayeli oyunları ( Assasins Creed le başladı sevgim ) oynarım fakat sadece ana hikaye, nedense tatmin oluyorum. Ana hikayeyi bitireyim, başka bir oyuna geçeyim kafası. Kitap okumak gibi aslında bendeki direkt.

şu ana kadar küçüklü büyüklü hiç bir oyunda yan hikayelere bulaşmadım, nedenini bilmiyorum.
Cyberpunkun ana hikayesi ve oyunun teması beni çok cezbetti. Yani bir farklılık var farklı bir evrende geçiyor oyun. Hikayesi de sağlamsa ki herkes aynı şeyi söylüyor sağlam, bitince vay be diyeceğim gibi :)

ayrıca sizlere şunu sormak istiyorum. Oyunun girişinde 3 tane karakter var ve buna göre hikaye şekilleniyor diyolar. Ben şirket faresi olanı seçtim, fakat diğer sokak çocuğu ve diğeri neyse adını unuttum. Onları seçseydim hikaye ne kadar değişcekti veya değişecek miydi ?
Her seçimin 30 dakika özel sahnesi vardır sokak çocuğu ve şirketci favorimdir.
En çok Sokak çocuğu tabikide
@fbsk11

Hocam ben hikayeli oyun dünyasında cok fazla aktif biri değilim, ağırlıklı olarak Valorant CS falan oynuyorum. Ancak küçüklükten beri hikayeli oyunları ( Assassin's Creed'le başladı sevgim ) oynarım fakat sadece ana hikaye, nedense tatmin oluyorum. Ana hikayeyi bitireyim, başka bir oyuna geçeyim kafası. Kitap okumak gibi aslında bendeki direkt.

Şu ana kadar küçüklü büyüklü hiçbir oyunda yan hikayelere bulaşmadım, nedenini bilmiyorum.
Cyberpunk'un ana hikayesi ve oyunun teması beni çok cezbetti. Yani bir farklılık var farklı bir evrende geçiyor oyun. Hikayesi de sağlamsa ki herkes aynı şeyi söylüyor sağlam, bitince vay be diyeceğim gibi :)

Ayrıca sizlere şunu sormak istiyorum. Oyunun girişinde 3 tane karakter var ve buna göre hikaye şekilleniyor diyorlar. Ben şirket faresi olanı seçtim, fakat diğer sokak çocuğu ve diğeri neyse adını unuttum. Onları seçseydim hikaye ne kadar değişecekti veya değişecek miydi?
@proyic hocam bu son yazdıgımı siz bilirsiniz gibi pp nizden anladıgım baya bir fanatiğisiniz oyunun :)

@proyic hocam bu son yazdıgımı siz bilirsiniz gibi pp nizden anladıgım bayağı bir fanatiğisiniz oyunun :)

Çok övmem oyunu milletin dediğine göre överim çok övmek kötü bir şeydir unutma.

Soruna cevap olarak; cevabı yazmışım zaten sorunda cevap verilecek bir şey bulamadım evet assasin Creed hiç oynamadım ona yorum yapamam maalesef. Eğer oyun bitirdiğinde 2 3 gün cyberpunka tekrar girer hüznünü atıp başka hikayeye geçersin ( maalesef bende bu olay gerçekleşmedi hala giriyorum xd) örnek hikayeli oyunları foruma sorun ilgi alanınız hangisi ise.

Çok övmem oyunu milletin dediğine göre överim çok övmek kötü bir şeydir unutma.

Soruna cevap olarak; cevabı yazmışım zaten sorunda cevap verilecek bir şey bulamadım evet assasin Creed hiç oynamadım ona yorum yapamam maalesef. Eğer oyun bitirdiğinde 2 3 gün cyberpunka tekrar girer hüznünü atıp başka hikayeye geçersin ( maalesef bende bu olay gerçekleşmedi hala giriyorum xd) örnek hikayeli oyunları foruma sorun ilgi alanınız hangisi ise.
teşekkür ederim, oldukça destek oldunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı