Cyberpunk 2077'de RTX 2050 sistem performansı nasıl yükseltilir?

Just A Chill Guy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bundan neredeyse 1 yıl önce oyunun Epic Games'te 450 TL olduğunu görünce heveslenip almıştım. Fakat beklediğim oldu ve açık dünyayı ilk kez gördüğümde oyun neredeyse anlaşılmaz derecede kasıyordu ve oynanılmaz hale geldi. İade edemedim çünkü oyunu açık unutup iade için izin verilen saat sınırını geçtim. Loseless scaling uygulamasını incelerken aklıma "aaaa bende Cyberpunk yok muydu ya" şeklinde bir düşünce indi. Fakat oyun çok yüksek alan istiyor ve loseless scaling ise paralı. Sizce loseless scaling alırsam oyunu oynayabilir miyim? Pencereli olması çok umurumda değil çünkü gerçekten çok oynamak istediğim bir oyundur kendisi.
Ekran kartım NVIDIA 2050.
RAM 8 GB.
Ekranım 144Hz.

RAM eklemesi yapman şart. Oyun 8 GB RAM'de resmen eziyet çektiriyor.

Onun haricinde 2050 mobil bir ekran kartı haliyle gücü de belli. Low ayarlarda veya medium ayarlarda Loseless Scaling programı desteğiyle rahatlıkla oynarsın. Ancak dediğim gibi 8 GB RAM eklemesi yapman şart.

Cidden zamanında çok sıkıntısını çektiğim bir durum. İşlemci ve ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun 8 gb ram ile malesef olmuyor acı çektiriyor.

RAM eklemesi yapman şart. Oyun 8 GB RAM'de resmen eziyet çektiriyor.

Onun haricinde 2050 mobil bir ekran kartı haliyle gücü de belli. Low ayarlarda veya medium ayarlarda loseless scaling programı desteğiyle rahatlıkla oynarsın. Ancak dediğim gibi 8 GB RAM eklemesi yapman şart.

Bilgisayarlarla pek aram yok fakat bildiğim kadarıyla RAM yükseltmesi dediğin olayı yapmam benim zor olmaz mı cihazım dizüstü olduğu için?

Cidden zamanında çok sıkıntısını çektiğim bir durum. İşlemci ve ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun 8 GB RAM ile maalesef olmuyor acı çektiriyor.

Benim cihazım dizüstü olduğundan dolayı RAM yükseltmesi zor yapılır diye biliyorum. Değilse önerebileceğin bir 16 GB RAM var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı