Cyberpunk 2077'de sokaktaki arabaları çalamayabilirsiniz

Böyle bir şey olmaz umarım. Oyun her açıklamayla daha kötü olacağı anlaşılıyor. Daha açıklama yapmasınlar lütfen. Oyuna olan heyecanımızı azaltmasınlar. Az daha uğraşırlarsa iade edeceğim artık. Var mıdır daha çıkmadan bu kadar boş açıklamalar yapılan başka bir oyun? Şaka gibi.
Böyle olacağı belliydi. Oyun aksiyon oyunu değil. RPG oyunu. Bunu kafanıza sokmanız lazım. RPG oyunu için böyle olması çok daha iyi.
Ben o arabayı çalamayacaksam açık dünya yapmanın ne anlamı var?
Arabayı çalacaksınız fakat yetenek ağacından belli yetenekler açınca çalabileceksiniz.
Hem açık dünya diyorlar hem de araba çalamıyoruz böyle saçma bir şey olabilir mi?
Gözünüzle okursanız incelemeleri veya analizleri çalabileceğimizi fakat GTA gibi direkt her arabayı çalmak yerine yeteneklerimizi geliştirince çalacağımızı anlardınız.

Tamamen beklentilerle alakalı oyunun iyi olup olmadığı. GTA tarzı asarım, keserim, bazukalar, patlamalar, çatlamalar bekleyen kesim kesinlikle hayal kırıklığı yaşayacak. Oyun aksiyon tarafına değil RPG tarafına odaklanacak.
Tamamen katılıyorum fakat bu saydıklarınızı Online'da yapabilirsek çok tatlı olur, ki ben öyle umuyorum.
Hem açık dünya diyorlar hem de araba çalamıyoruz böyle saçma bir şey olabilir mi?
Sen GTA'da istediğin gibi araba çalabiliyorsun, bunun RPG ile harmanlanmış halini düşün, yeteneklerin kilidi açıldıkça, karakterin geliştikçe çalabilir olacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı