Böyle olacağı belliydi. Oyun aksiyon oyunu değil. RPG oyunu. Bunu kafanıza sokmanız lazım. RPG oyunu için böyle olması çok daha iyi.Böyle bir şey olmaz umarım. Oyun her açıklamayla daha kötü olacağı anlaşılıyor. Daha açıklama yapmasınlar lütfen. Oyuna olan heyecanımızı azaltmasınlar. Az daha uğraşırlarsa iade edeceğim artık. Var mıdır daha çıkmadan bu kadar boş açıklamalar yapılan başka bir oyun? Şaka gibi.
Arabayı çalacaksınız fakat yetenek ağacından belli yetenekler açınca çalabileceksiniz.Ben o arabayı çalamayacaksam açık dünya yapmanın ne anlamı var?
Gözünüzle okursanız incelemeleri veya analizleri çalabileceğimizi fakat GTA gibi direkt her arabayı çalmak yerine yeteneklerimizi geliştirince çalacağımızı anlardınız.Hem açık dünya diyorlar hem de araba çalamıyoruz böyle saçma bir şey olabilir mi?
Tamamen katılıyorum fakat bu saydıklarınızı Online'da yapabilirsek çok tatlı olur, ki ben öyle umuyorum.Tamamen beklentilerle alakalı oyunun iyi olup olmadığı. GTA tarzı asarım, keserim, bazukalar, patlamalar, çatlamalar bekleyen kesim kesinlikle hayal kırıklığı yaşayacak. Oyun aksiyon tarafına değil RPG tarafına odaklanacak.
Sen GTA'da istediğin gibi araba çalabiliyorsun, bunun RPG ile harmanlanmış halini düşün, yeteneklerin kilidi açıldıkça, karakterin geliştikçe çalabilir olacaksın.Hem açık dünya diyorlar hem de araba çalamıyoruz böyle saçma bir şey olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.