Sürprizbozan Cyberpunk 2077'de V'ye ne oldu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shadow4EAD

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Cyberbunk'ta 5-6 son bulunmakta. Benim seçtiğim sonda bedenimi geri aldım, Johnny ile vedalaştık ve Panam ile yaşamaya karar verdim ama aklıma takılan şey şu: V öldü mü? Yoksa ölecek mi? Şu an yeni bir DLC duyuruldu Cyberpunk için. Sizce bu DLC'de V olur mu? Açıkçası karakteri çok sevdim onunla devam etmek isterim. Cevap verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Cyberbunk'ta 5-6 son bulunmakta. Benim seçtiğim sonda bedenimi geri aldım, Johnny ile vedalaştık ve Panam ile yaşamaya karar verdim ama aklıma takılan şey şu: V öldü mü? Yoksa ölecek mi? Şu an yeni bir DLC duyuruldu Cyberpunk için. Sizce bu DLC'de V olur mu? Açıkçası karakteri çok sevdim onunla devam etmek isterim. Cevap verirseniz sevinirim.
Tüm oyunu bitirdim DLC de dahil 150 saat PS5 te oynadım tüm tarot kartlarını dahi topladım hiç bir görev bırakmadım ama şunu söylemeliyim songbird aya gönderdim çünkü V nin kurtulmasinin imkanı yok oyunda öyle bir son yok DLC bitirdikten sonra oyun sonu görevinde göcebeler ile bitirdim diğer sonlar bana göre daha kötü geldi hepsini denedim Malesef V nin hikayesi bitiyor Cyberpunk 2 de başka bir karakter gelebilir bu net değil ama oyunun sonları bunu netleştiriyor biyoçip V nin DNA sini değiştirdi yani bedeni Johnny uygun Hale geldi V yi Red ettiği için de tekrar dönse bile en fazla 6 ay bilemedin 1 yıl yaşıyacak maalesef oyunun ana hikayesini bu yüzden sevemedim yoksa bayıla bayıla oynadığım oyundu bana sorarsan witcher gibi iyi bir son olmalıydı ama olmamış yapımcılar Cyberpunk 2 de başka karakter yaratacak bu kesinleşti oyuna geç başladım çünkü çok bug vardı çoğu fix olunca başlamıştım yani V eninde sonunda ölecek DLC de bile bunun tek bir çözümü var oda ölmekle ayni ölmüyorsun ama sıradan bir insan oluyorsun vücut okadar hasar almış ki artık ameliyat tan sonra siber donanım kullanamıyorsun ama kesin V nin ölmediği tek son oyunda iyi bir son yok yani

Dikkat ağır spoiler var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı