Cyberpunk 2077’in Ön Siparişleri The Witcher 3’ü Geride Bıraktı

Oyun çok iyi, 130 saat oynadım. Ancak ağır fanboyların dediği gibi dünyanın en iyi oyunu falan değil, aklıma ilk gelen oyun olan RDR2 daha iyi mesela. Fakat o da dünyanın en iyi oyunu değil, dünyanın en iyi oyunu diye bir şey yok.

Aslında şaka yapmak istedim fakat ünlem koymayınca çok yanlış anlaşıldı.
 
Cyberpunk 2077 ön siparişleri

CD projekt Red’in yeni oyunu Cyberpunk 2077, ön siparişleri ile The Witcher 3’ü geride bırakmayı bırakmayı başardı. CD projekt Red, kısa bir süre önce Cyberpunk 2077 ön siparişleri ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bu kısımdaysa oyuna olan ilginin oldukça fazla olduğunu ifade eden firma, oyunun ön siparişlerinin The Witcher 3‘ten de fazla olduğunu da […]

Devamı: Cyberpunk 2077’in Ön Siparişleri The Witcher 3’ü Geride Bıraktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Çok normal. Beklenen tarihler ve verilen sözler tutulmadı. Bu da insanların heyecanını yitirmesine sebep oldu. Kısaca sebep ve sonuç işte. 2 yıldır bekliyorum oyunu ama hala bekliyorum işte. 7 yıl önce duyurulduğu zaman oyunu bekleyip şu an evli ve çocuklu olan var. :D.
 
gereksiz derecede hypelandığı için tek kurtuluşu rdr2, witcher 3 gibi bir şaheser olması gerekiyor. şaheser olamayıp iyi bir oyun olsa bile hypelayan kitle tarafından vasat kategorisine itilebilir.
ayrıca oyunu gta 6 gibi bekleyenler feci hayal kırıklılığına uğrayabilir çünkü oyun bir rpg oyunu ve türü gereği diyaloglar üzerine kurulu olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı