Panam ile Mikoshi'ye gittik ve oyunun sonu mutlu sondu ama bir şeyler eksik gibi ya. Sanki burdan önce bir şeylerin yaşanması gerekiyormuş gibi hissediyorum. İçimde ukte kaldı. 5 sonu vardı oyunun sanırsam, DLC ile birlikte mi 3 tane daha ekleniyor?
Hanako ile anlaşma yaparsam eğer diğer 4 son ile mi karşılaşacağım yoksa sonlardan biri vücudü Johnny'e devrettiğimiz mi?1) Panamlı son
2) Arasakadan kazık yediğimiz son
3) Güneş, efsane olduğumuz son
4) Güneş'in gizli versiyonu
5) İntihar sonu
İçinizde bir şeylerin ukte kalması normal, hikayedeki bazı yerlerin bağlanışı malesef çok kötü
Hanako'yu seçip baştan oynamalı mıyım değer mi sizce?Hanako ile anlaşma yaparsam eğer diğer 4 son ile mi karşılaşacağım yoksa sonlardan biri vücudü Johnny'e devrettiğimiz mi?
Hanako kötü son. Panam ve Güneş sonu en iyi son olarak geçiyor. Hanako için tekrar oynamaya deymez, merak ediyorsanız final görevindeki save'a gidip Hanako seçimi yapabilirsiniz.Hanako ile anlaşma yaparsam eğer diğer 4 son ile mi karşılaşacağım yoksa sonlardan biri vücudü Johnny'e devrettiğimiz mi?
Hanako'yu seçip baştan oynamalı mıyım değer mi sizce?
Güneş sonu için ne yapmam gerekiyor?Hanako kötü son. Panam ve Güneş sonu en iyi son olarak geçiyor. Hanako için tekrar oynamaya deymez, merak ediyorsanız final görevindeki save'a gidip Hanako seçimi yapabilirsiniz.
Kontrolü Johnny'e vermelisiniz. Gizli son içinse hikaye esnasında doğru seçimleri yapıp Jhonny'yle bağınız belirli bir seviyeyi geçmesi gerekiyor.Güneş sonu için ne yapmam gerekiyor?
Direkt vücudu Johnny'e verdim ve çocuğa bir gitar verdi otobüse bindi bu hangi son oluyor?Kontrolü Johnny'e vermelisiniz. Gizli son içinse hikaye esnasında doğru seçimleri yapıp Jhonny'yle bağınız belirli bir seviyeyi geçmesi gerekiyor.
Hocam bu sonu yazmayı unutmustum, siz kalıcı olarak vermişsiniz vücudu. V mefta olmuşDirekt vücudu Johnny'e verdim ve çocuğa bir gitar verdi otobüse bindi bu hangi son oluyor?
Evet bu son gerçekten çok güzeldi. Johnny'nin ne kadar iyi bir insana dönüştüğünü gösterdi.Hocam bu sonu yazmayı unutmustum, siz kalıcı olarak vermişsiniz vücudu. V mefta olmuş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.