Cyberpunk 2077'nin korsana karşı önlem almaması

Mantıklı.

80-100 TL az değil benim için 60 TL de fazla ...

Biliyorsun yaklaşık 20 yıl öncesinde Türkiye'de orijinal oyun kavramı yoktu. O yüzden bir oyuna verilen değer en fazla 10TL.
10 lira mı? 1 dolar yani? Hayırdır Çinli işçi mi çalıştırıyorsunuz?

AAA oyun fiyatları önceden 40 dolar ve 80 liraydı. Günümüzde ise 60 dolar ve 300-350 lira, hatta çok daha fazlası olabiliyor.

İyi yapımlar 100-150 lira olsa değer. Hem o kadar iyi olmamasına rağmen AAA olan, hem de bahsettiğim fiyatın 3 katı üstünde satıldığı için ben günümüzdeki oyunların büyük çoğunun satış fiyatını hak etmediğini düşünüyorum.
Adam o kadar kazanmayı bekliyor olabilir ama Türk vatandaşı olan ben, o kadar kazanmıyorum.

Bence 50-60 bin satışı geçecekler, eğer online kısmını tam becerirlerse milyonu bile görebilirler. GTA 5'de de öyle olmuştu, en önemlisi mikro ödeme sistemi ile kazanacakları para olur herhalde. Neyse cüzdanım hazır, yeter ki en iyisi olsun.

Sanki bu oyunu biraz abartıyorlar gibi. Ama güncellemeler ile GTA 5'in yerine geçer gibi.
Aslında abartılmaktan ziyade piyasada benzeri olmayan bir iş sundukları için beklentiler yüksek. Hem açık dünya yapacaksınız hem hikaye açısından çok derin tutacaksınız hem geliştirme elementlerini bolca kullanacaksınız hem de ilerleyen dönemler için Online bir ortam sunmak isteyeceksiniz. Tabi benzersizliğin asıl temeli siberpunk bir dünyadan söz edilmesi. Tüm bu saydıklarımı bir de bu çerçeve içinde sunacaklar.

GTA 5 ile aynı seviyede anılmasını saçma buluyorum. Bu oyun, kendi kulvarını açmak istiyor.

Bence 50-60 bin az kalır.

60 dolar şu anda 477 TL hocam

Oyundan beklenti çok yüksek ve bence hakkını verecekler. DRM koruması olmaması oyunu satın alanlar için çok tatlı olmuş açıkcası.

Arkadaşın demeye çalıştığı şey şu: Eskiden Türkiye'de sadece korsan oyun satılırken bu korsan oyunlar 5 - 10 TL'ye satılıyordu. Tabii arkadaşın dediği şey konuyla alakasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…