Cyberpunk 2077'ye 43 GB'lık güncelleme geldi

Ben de 10 dakikadır bunu araştırıyorum. :D 43 GB olabiliyor mu bir güncelleme cidden? :D
Eki Görüntüle 1306037
Ohoo neler var neler. Rainbow Six'e 40GB güncelleme gelmişti. Şöyle bir gariplik var ki ben de dahil bazı kişilere 69GB gelmişti. Ulan güncelleme nasıl herkeste farklı olabilir? :D Bu Ubisoft gerçekten ilginç.

Ulan sırf Dying Light 2 indirmek için yer alan ayırmıştım. Cyberpunk geldi ve hepsini aldı resmen. Neyse.
Satılık daireler, oyun içinde saçı başı değiştirme, silahlar ıvır zıvır bir sürü şey gelmiş ve oynanış değiştirilmiş
Gelsin bu arada valla gelsin. Sırf karakterimi değişirmek için bambaşka yazılımlar kullanıyorum valla zor zamanlardı.

@volkankelebek FSR desteği de mi gelmiş, harika haber. Ben göz ucuyla baktım yeni silahlar, evler gelmiş. Saç değiştirmek için kişiselleştirme gelmiş sonra NPC'lerin yapay zekası geliştirilmiş (çatışma, yayalar vb.), araç çağırırken birbirlerinin içine geçmesi kaldırılmış.

Sanırım oyun ilk çıkması gerektiği hale 1.5 yamasıyla tamamen ulaştı artık. Oyunun geliştiricileri bile "biz bu oyunu 2023'den önce bitiremeyeceğimi düşünüyorduk, çıkış tarihini öğrenince şok olduk" demişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı