Cyberpunk 2077'yi anlayamıyorum

Aynı durum bende de söz konusu. Laptop 'un özellikleri yetiyor oynayım diye indirdim. Her şey çok yenilikçi daha önce görmediğim yapılar söz konusu. Ama bu yapılar çok karmaşık. Oyunu toplam 5 saat kadar bende oynadım lakin bu sürenin 1 saati silah değiştirmeye uğraşmakla geçti. Şaka değil silah değiştirmeyi bulamadım. Benim salaklığım mı yoksa uğraşma isteğinin olmaması mı bilmiyorum . Eline silah alıyorsun polisler etrafına beliriyor. En sinir eden kısım dronlar. Bitmiyor patlamıyor. Bu tür nedenlerden dolayı açık dünyası da sıkmaya başlıyor. Bi bölüm sonrası aracım yok oldu. Araba çalmak istiyorum yetenek geliştirmek istiyor. Arabayı tekrar bulamadım. Bu tür saçmalıklar en sonunda Alt+F4 çekmeme sebep oluyor

Valla ben bir elimde düşmanları duvar arkasından gösteren ve vurmamı sağlayan revolver tarzında bir tabanca, diğerinde katana ile bazen tam bir suikastçi edasıyla sessiz bazen ise Dante gibi biçe biçe oynadım. Baya eğlenmiştim. Gerçi üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti.

Oynanış konusunda daha önce oynadığım hiçbir oyunda makineli tüfek ile birisinin kafasına 1 şarjör boşaltıp da ölmediğini görmedim.

Demek ki hiç The Division oynamamışsınız.

Level aldıkça skill ugpgrade bölümünden oynamak isteğiniz yönteme ve silah tipine göre skill vermeniz gerekiyor.
Mesela ben susturucu altıpatlar odaklı geliştirmeye gitmiştim, geliştirmelerden biri sessizlik odaklıdıydı sanırım çok ciddi hasar veriyordu özellikle kafadan

Çünkü düşmanların zırhı ve canı yüksek. Ondan. Klavye ile mi oynuyorsun gamepad ile mi?
Oynamayın, oynatmayın bu oyunu.
Neden?
Hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklığı bu oyun benim ama RDR2 beni teselli ederek unutturdu onu.
Sen oynamayı denememișsin bile? Bu dünyanın en güzel oyunu

Oynadıkça açılırsın bence. Hikaye baktın sarıyor acaba şu ne olacak derken görevlerin içinde buluyorsun kendini. Bence devam et oynamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…