Cyberpunk 2077'yi Bitirmek

Oyunu %100 bitirmek isterseniz tek seçim için en azından 100 saat devirirsiniz ama en zor modda oynarsanız da 200 üstü saat çok normal olur.
Oyunun ana hikayesi ne kadar sürüyor bilmiyorum, lakin 21 saat bile olsa çok güzel bir değer. Zira bu fiyattaki birçok oyun 5-6 saat hikâye sunuyor.
Oyunu kesinlikle almalısınız, zaten online kısmı da yakın zamanlarda çıkacak.

3 farklı hikaye yok. 1 tane hikaye var.

Ana hikaye bittikten sonra yan görevler yapılamıyor mu? Spoiler yememek için okumadım.

21 saat olmasını beğenmedim, yakıştıramadım. 8 saat olmuş benim. Hiç yan görev yapmadım ya da öyle zannediyorum. İstemeden görevler arası geçiş yapabiliyorum bazen. Dediklerinize göre yan görev yapma vaktim gelmiş. Hikâye de güzel gidiyordu. Biraz daha uzun ana hikâye olsa daha iyi olurdu bence. 3 farklı hayat yoluyla bitireceğiz dedik. Her hayat yoluyla %100 bitirilmez. 3 farklı hayat yolu + %100 olacak şekilde oynarsak 150-200 saat anca oynayacağız demek ki. Olsun o da güzel. Uyarı gelen görevden sonra yan görevler gidiyor mu? Ona göre o göreve kadar hepsini bitirelim.
Evelyn'i arıyorum henüz. Daha herhalde çok başındayım. Takemura'yla ortak olma yolunda ilerliyoruz.

Zaten söylendi ana hikaye kısa olacak diye, yan görevler oyunu asıl uzun yapan şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…