H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 5 Aralık 2020 #41 Spoiler yememek için gameplay izlemeyeceğim ama Enis Kirazoğlu'nun videolarını izlerim.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Aralık 2020 #42 Samotne Ciasteczka dedi: Digital Foundry'den performans testlerine bakar, geçerim. Oyun gameplay'i izleyen biri değilimdir. Genişletmek için tıkla... kandes2 dedi: Kendi gözümden izleyeceğim Genişletmek için tıkla... En temizi. Hayatta en anlam veremediğim aktivitelerdendir oyun oynayanları izlemek. Değil kendim izlemek, eğer olsaydı kardeşimi, çocuğumu bile o şekilde görsem üzülürdüm.
Samotne Ciasteczka dedi: Digital Foundry'den performans testlerine bakar, geçerim. Oyun gameplay'i izleyen biri değilimdir. Genişletmek için tıkla... kandes2 dedi: Kendi gözümden izleyeceğim Genişletmek için tıkla... En temizi. Hayatta en anlam veremediğim aktivitelerdendir oyun oynayanları izlemek. Değil kendim izlemek, eğer olsaydı kardeşimi, çocuğumu bile o şekilde görsem üzülürdüm.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 5 Aralık 2020 #43 Saniyede 1.5MB indirerek Vega 8 sistemimde, ek olarak 240GB SSD me sığdırabilirsem. Kendim oynayacağım. Olmazsa, EasterGamers Gameplay için, Enis Kirazoğlu inceleme için.
Saniyede 1.5MB indirerek Vega 8 sistemimde, ek olarak 240GB SSD me sığdırabilirsem. Kendim oynayacağım. Olmazsa, EasterGamers Gameplay için, Enis Kirazoğlu inceleme için.