F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 20 Kasım 2020 #1 Evet oyunu son videolardan sonra gaza gelip aldınız mı? Ben yavaş yavaş alacağım gibi gözüküyor sadece son Benchmark testini bekliyorum. RDR2'de hayal kırıklığı yaşamıştım sorunları yüzünden umarım aynısını yaşamam. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Evet oyunu son videolardan sonra gaza gelip aldınız mı? Ben yavaş yavaş alacağım gibi gözüküyor sadece son Benchmark testini bekliyorum. RDR2'de hayal kırıklığı yaşamıştım sorunları yüzünden umarım aynısını yaşamam.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Kasım 2020 #2 Oynanış videolarından baktığım kadarıyla oldukça Downgrade yemiş gibi göründü gözüme, emin değilim. 2. bir TLOU2 vakası geliyor gibi.
Oynanış videolarından baktığım kadarıyla oldukça Downgrade yemiş gibi göründü gözüme, emin değilim. 2. bir TLOU2 vakası geliyor gibi.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 20 Kasım 2020 #3 Henüz karar vermedim. Bir videosunda gözüme bazı sorunlar çarpmıştı. Umarım PC versiyonunda tıpkı konsoldaki gibi FPS düşüşü yaşamayız.
Henüz karar vermedim. Bir videosunda gözüme bazı sorunlar çarpmıştı. Umarım PC versiyonunda tıpkı konsoldaki gibi FPS düşüşü yaşamayız.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 Oyun gerçekten gereğinden fazla hype'lendi.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 20 Kasım 2020 #5 Sistemim çok ısınmasa, düzgün hava akışlı bir kasam olsa bir yerden para bulur alırdım. Hak ettiğini düşünüyorum.
Sistemim çok ısınmasa, düzgün hava akışlı bir kasam olsa bir yerden para bulur alırdım. Hak ettiğini düşünüyorum.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.849 Makaleler 6 Çözümler 137 20 Kasım 2020 #6 Almadım. Çıktıktan 1 sene sonra alırım tahminen. Ne olduğunu göreyim, güncellemeleri de otursun iyice. Kararsız ne anlama geliyor? Oyunu ya almışsınız ya da almamışsınızdır. Aldım galiba ama almamış da olabilirim gibi bir şey mi?
Almadım. Çıktıktan 1 sene sonra alırım tahminen. Ne olduğunu göreyim, güncellemeleri de otursun iyice. Kararsız ne anlama geliyor? Oyunu ya almışsınız ya da almamışsınızdır. Aldım galiba ama almamış da olabilirim gibi bir şey mi?
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 20 Kasım 2020 #7 8 GB RAM ve 6 mbps internetimle gümbür gümbür geliyorum aldık maalesef.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 20 Kasım 2020 #8 BalikŞuşişi dedi: Sistemim çok ısınmasa, düzgün hava akışlı bir kasam olsa bir yerden para bulur alırdım. Hak ettiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Acıdım.
BalikŞuşişi dedi: Sistemim çok ısınmasa, düzgün hava akışlı bir kasam olsa bir yerden para bulur alırdım. Hak ettiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Acıdım.
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 20 Kasım 2020 #9 Taptic dedi: Kararsız ne anlama geliyor? Oyunu ya almışsınız ya da almamışsınızdır. Aldım galiba ama almamış da olabilirim gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Adında yazdığı gibi kararsız demek. Alıp almayacağı belli olmayan kişiler.
Taptic dedi: Kararsız ne anlama geliyor? Oyunu ya almışsınız ya da almamışsınızdır. Aldım galiba ama almamış da olabilirim gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Adında yazdığı gibi kararsız demek. Alıp almayacağı belli olmayan kişiler.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #10 Epic Games'in beleş dağıtmasını bekliyorum. Yoksa işimiz zor.