Cyberpunk buglar ne durumda?

41Bayram

Decapat
Daha fazla  
Steam'de oyun yüzde yirmi indirime girmiş. İndirimdeyken almak istiyorum ama buglar ve hatalar ne durumda? Sizce şimdi almak mantıklı mı yoksa biraz daha beklemek mi gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya asıl olay zevk almakta. Firma birkaç yerde yanlış adımlar attı doğru ama sonuçta eğlendirdi mi insanları eğlendirdi. Buglar olabilir, performans sorunları olabilir. İllaki düzelecektir bunlar. Kaldı ki Witcher 3'de ilk çıktığında çok iyi optimizasyonla çıkmadı. Ben oynarken zevk aldım bugları görmezden geldim, grafikleri kısım 60 FPS ile gayet de güzel oynadım. Bence oynanabilir bir oyun.

GTX 1060 6 GB ile akıcı bir FPS ile oynayabilir miyim sizce oyunu? Monitörün çözünürlüğü 1440x900.

GTX 1060 6 GB ile akıcı bir FPS ile oynayabilir miyim sizce oyunu? Monitörün çözünürlüğü 1440x900.
Bazı ayarları düşürerek o çözünürlükte 60 FPS alabilirsin (Bi de motion blur varsa çok da yırtılma olmadan akıcı bir deneyim sunabilir.)

Ben iade etmiştim yeniden aldım. İlk oynadığımda düşük ayarlarda i3-10100F ve 1050Ti ile 1080P'de 25-30 FPS arası alıyordum yer yer 35-40 oluyordu. Bugün oynadığımda bayağı düzeltilmiş 45-60 arası FPS aldım. Bence bayağı düzelme olmuş. Bir de bu adamlara çarpınca arabaya giriyordu. Onu da düzeltmişler güzel olmuş. Şans verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…