Ya asıl olay zevk almakta. Firma birkaç yerde yanlış adımlar attı doğru ama sonuçta eğlendirdi mi insanları eğlendirdi. Buglar olabilir, performans sorunları olabilir. İllaki düzelecektir bunlar. Kaldı ki Witcher 3'de ilk çıktığında çok iyi optimizasyonla çıkmadı. Ben oynarken zevk aldım bugları görmezden geldim, grafikleri kısım 60 FPS ile gayet de güzel oynadım. Bence oynanabilir bir oyun.Aynen sosyal medyada büyük bir linç kampanyası döndü bence oyuna sonuçta firma büyük bir firma değil CD projectden kat kat büyük firmaların oyunlarına bakın mesela senelik oyun çıkartan Ubisoft AC serilerine bugdan geçilmiyor.
Bazı ayarları düşürerek o çözünürlükte 60 FPS alabilirsin (Bi de motion blur varsa çok da yırtılma olmadan akıcı bir deneyim sunabilir.)GTX 1060 6 GB ile akıcı bir FPS ile oynayabilir miyim sizce oyunu? Monitörün çözünürlüğü 1440x900.
Al ve beklet kütüphanende ne olacak?Steam'de oyun yüzde yirmi indirime girmiş. İndirimdeyken almak istiyorum ama buglar ve hatalar ne durumda? Sizce şimdi almak mantıklı mı yoksa biraz daha beklemek mi gerek?
Al ve beklet kütüphanende ne olacak?
Aynısı var bende de, hangi ayarlarda kaç fps alınıyor ortalama?Optimizasyonlar sanırım bayağı düzelmişti bende de ASUS RTX2060 Dual OC versiyonu var son girdiğimde kasma ya da FPS dropları denk gelmedi hiç.
Aynısı var bende de, hangi ayarlarda kaç FPS alınıyor ortalama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.