Çözüldü Cyberpunk çekirdek kontrol noktası açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

albatrosvr

Hectopat
Daha fazla  
Görevde çekirdek kontrol noktasına gitmemi söylüyor fakat kapı açık olduğu halde kırmızı işaretle kilitli duruyor açılmıyor, iki saattir de böyle videolarda yeşil ve açılıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-02_010010401.png
    resim_2023-12-02_010010401.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 68
  • resim_2023-12-02_010018615.png
    resim_2023-12-02_010018615.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 57
Çözüm
Merhaba, Save'i iki görev öncesine çektim sonra aynı görevi tekrarladım. Sonrasında kapıya ilerlediğimde yeşil yandığını gördüm bu şekilde düzeltebilirsiniz.
Şu an tam olarak hangi yerdesin robotla karşılaştın mı?

Evet, robot bir süre çevrede dolaştı sonra yukarıya çıktı ve buradan çıkıp o kontrol alanına gideceğim kapı kapalı 2 saat havalandırma aradım yok. Yardımci olur musun?

Bazen olan can sıkıcı buglardan birisi. Save al, çık gir düzelir.

Maalesef düzelmiyor, kapatıp açmama rağmen.

Hata güncel, geçemiyorum...

Son düzenleme:
Evet, robot bir süre çevrede dolaştı sonra yukarıya çıktı ve buradan çıkıp o kontrol alanına gideceğim kapı kapalı 2 saat havalandırma aradım yok. Yardımci olur musun?

Maalesef düzelmiyor, kapatıp açmama rağmen.

Hata güncel, geçemiyorum...
Ya orası çok karışık bir bölümdü bence sen yanlış biryere gidiyorsun ama istersen eski bir saveden başlatabilirsin.

Merhaba, Save'i iki görev öncesine çektim sonra aynı görevi tekrarladım. Sonrasında kapıya ilerlediğimde yeşil yandığını gördüm bu şekilde düzeltebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı