Cyberpunk iade edilmeli mi?

Arkadaşlar istediğim gibi çıkmadı internette gördüğüm muhteşem görüntüler bende yoktu fareyi hareket ettirince bulanıklaşıyordu. Belki akşam olmadığı için de olabilir bilmiyorum. Sizce iade edilmeli mi?

Bulanıklılık sorunu için Motion blur ayarını kapayın, bence iade etmeyin hocam. 2.0 yaması geldi ve artık oyun AAA olduğunu hissettiriyor. Ayrıca çözünürlüğü arttırırsanız o mükemmel görüntü ortaya çıkar.

Arkadaşlar istediğim gibi çıkmadı internette gördüğüm muhteşem görüntüler bende yoktu fareyi hareket ettirince bulanıklaşıyordu. Belki akşam olmadığı için de olabilir bilmiyorum. Sizce iade edilmeli mi?

Ben PS 4'ten 2 defa bitirdim 3050 sistem topladım açtım DLSS ile rahatça oynadım asla kötü değil zaten DLC de geliyor şans verilesi oyundur.

Bilmem, sana sormalı. İzlediğin görüntülerin çekildiği benzer bir bilgisayara sahip değilsen zaten aynı görüntüyü elde ederek oynayamazsın. Ama oynayış olarak oynayabiliyorsan oyna bitir bence. Oyun evrenine ısındıktan sonra aşırı iyi bir görüntü pekte anlam ifade etmiyor, tabii Unlost FPS arttırma uygulamadıysan.

Oyun başlangıç ayarlarında ekranı bulanıklaştıran 2 tane falan ayar olması lazım onları kapatacaksın bende ilk başladığımda direk kapatmıştım. Diğer oyunların aksine hogwart legacy, a plague vs çok net bir görüntüsü var Cyberpunk 2077'nin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı