Days Gone iade edilmeli mi?

Evet tekrar ediyor. Açıkçası ben beğenmedim ama ETail'den aldığım için de iade edememiştim.

O kadar tekrar yok , yan görevler aynı sadece git şu kampı bas git şunu yakala falan , çok fazla yan görev yok üstüne zorunlu da değil bunlar. Ana hikayesi ise giriş sıkıcı ama atmosfer etkiliyor. Ortalara doğru atmosfere alışınca biraz bayıyor ama sonra hikaye sonlara doğru çok iyi açılıyor.

Zombi sürüleri de öldürmek çok iyi , tavsiyem iade etmememiniz ayrıca normal ve üstü seviyesinde oynarsanız daha çok tadı çıkıyor.

Ben 2 gün önce başladım 1 gram sıkılmadım oyundan, severek oynuyorum. Oyunu oynamak istiyorsanız neden yorumlara göre hareket ediyorsunuz ki onu anlamadım onlar mı sizin oyunu oynamanızı veya oynamamanızı söyleyecek. Ayrıca hikayesini de sevdim. 2 Saati geçmeden deneyin sonra sevmezseniz iade edersiniz.

Selam. Ben Days Gone almıştım ancak okuduğum yorumlarda oyun çok tekrar ediyor denmiş. Sizce iade etmeli miyim?

Evet çok tekrar ediyor kamptan kampa gidiyorsun üşüşken mi ne onlardan kesiyorsun hikayeside öyle ahım şahım değil ama dene biraz.

Ayrıca bence iade etme bu fiyata bu oyunu bulmak zor sadece biraz tekrar ediyor onun dışında güzel oyun ben sevdim tek sorunu tekrar etmesi

Ayrıca bence iade etme bu fiyata bu oyunu bulmak zor sadece biraz tekrar ediyor onun dışında güzel oyun ben sevdim tek sorunu tekrar etmesi.

Bence iade etmemenizi tavsiye ederim. Oynanış çeşitliliği pek fazla olmasa da parasına göre bir şekilde idare edebilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Günlük 1-2 saat oynar, sonra da kapatırsınız. Daha da uzun oynatacağını sanmıyorum, oyun aşırı tekrara sarıyor. Ubisoft oyunu tadında oynanmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı