Cyberpunk iade edilmeli mi?

@662040 yok hocam sadece hayal kırıklığı

Ben memnunum ama bazı şeylere geç ulaşmak canımı sıkar, sabırsız bir insanım genelde.

@662040 yok hocam sadece hayal kırıklığı

Ama sonuç'da ne kadar iyi bilgisayarın Olsa'da çalıştığın için, içinde 8K oyun açsın DLSS 10 olsun bir önemi olmuyor belli bir zamandan sonra maalesef. Adam 100 bin TL'lik PC var diyor ama sadece Film izliyorum Diyen'de çok.

@662040 benimki de ondan dolayı çıkarsın yani sabırsızlanıyorum nasıl çıkacak merak ediyorum

@662040 benimki de ondan dolayı çıkarsın yani sabırsızlanıyorum nasıl çıkacak merak ediyorum

Ben iyi olacağına inanıyorum, inanmak istiyorum daha doğrusu.
Bütün Kartlar'da destek vermek istemeleri bu süreyi uzatıyor olabilir. Ama şu an DLSS 3 ve FG sende yok diye çok'da bir şey kaybetmezin zaten, Hatta ben senin yerinde olsam gider işlemci alıırm. FSR DLSS belli bir zaman Umurum'da olmaz aç doğal Çözünürlük oyna. Ama sen merak ediyorsun baydır bunun farkındayım.

@662040 hocam FG'yi çok merak ediyorum mucize gibi bir şey. Fg güzel çıksa AMD alır mıydın sen

@662040 hocam FG'yi çok merak ediyorum mucize gibi bir şey. Fg güzel çıksa AMD alır mıydın sen

Zaten AMD kullanıyorum iyi olursa bende kalır, iyi olmazsa gene kalır 2K'da coğu oyunu açıyor.

FG'yi bende merak ediyorum. Coğu karta gelmesi beni heyecanlandıran şey zaten. Merak ediyorsun

@Spyhis Eğer FSR ve FG 7000 serisinde sadece iyi çalışırsa şöyle bir mantık'da çıkar. Aynı RTX 4060 alınması gibi gider millet 7-8 bine sıfır RX 7600 alır bu da RX 6700XT'yi bile geçer mantığı çıkıyor.
Bu'da bir nebze ya kötü olacağı Ya'da 6000 ile 7000 Serisin'de aynı olacağını gösteriyor gibi.

Son düzenleme:
@662040 öyle olması lazım zaten 6700XT'yi almasın adam. Gitcekse yeni serisini aldırsın. Hem bir de kötü çıkarsa bırak 7000'i 6000 serisi de satılmaz ortada kalır Intel de ezer geçer AMD'yi

@Spyhis Elbet gelecek ama benim en merak ettiğim olay mesela, 6000 serisi kartlar ile muadilli olan 7000 kartlar nasıl bir etki verecek.

Örnek 6800XT ile CP77'de FSR 3 Ve FMF açık bir şekilde 130FPS alıyor diyelim, muadilli olan RX 7800 XT'de bu ne verecek aynımı yoksa 15-20FPS fazla mı en en merak ettiğim olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…