Cyberpunk karakter ön izlemesinde siyahlık

İşletim sistemi
Windows 11

Wake BK JAPAN

Kilopat
Daha fazla  
RAM
3200 mhz team group tuf series
Ekran kartı
rx 580
Anakart
b450m plus II
İşlemci
ryzen 7 2700x
Herkese merhabalar,
Cyberpunk oyunumda ben aldıgımdan beri siyah karakter sorunu var. Belki geçer dedim ama 1 senedir oyun güncellenmesine rağmen bir türlü çözülmedi. Ekran kartına yaklaşık 5 adet oyuna ise toplam 7 adet güncelleme geldi tam 1 senede. Ama bir türlü karakterler tam renginde gözükmüyor. Nedenini bilen veya hatayı daha önce yaşayıp çözmüş olan bir arkadas varsa bana yardımcı olabılır mı?

Kendi sistemim kendi evimde ama ben farklı bir ildeyim ve bu cihazdan oynuyorum genellikle 1 senedir? Kendi başyapıt sistemimde oynamadım hiç.

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 70
İfadeler: T21

Yazımda yazdım ama ekran kartı ile ilgili güncellemeyi. Geçen sene şubat ayından beri oynuyorum oyunu. Ta o zamandan var bu ekran siyahlık sorunu. Ve ekran kartına ta o zamandan bu yana 5 adet güncelleme geldi hatta 2 gün önce daha yeni sürüm geldi AMD olarak 21.1.1 sürümü. Birçok hatayı düzeltme amacıyla yayınlanmış fakat yine düzelmedi. Yani ben sürüm düşürürsem toplamda 6 sürüm düşürmem gerekecek. Ve öncesinde oyun cıkmadıgı ıcın ekran kartı destegı olmadıgından güncellemeyi 6 geriye alsam oyun bu sefer tamamıyle sıyah ekran olacak. yorumun ıcın teşekkür ederim.

Yorum yapmadan önce verdiğiniz bilgileri okumuştum. Aynı sorun arkadaşımda da mevcuttu. Birkaç güncelleme gelmesine rağmen sorun çözülmedi. İlginç bir şekilde bir sürüm geriye düşürünce sorun çözüldü. Bu yüzden önerim bir sürüm geriye gitmenizdi. Mantık olarak işe yaramaması gerekiyor ama hem Cyberpunk gibi bir teknik başyapıt (!) hem de sürücü konusunda rakip tanımayan (!) AMD bir arada. Nereden ne çıkacağı belli olmaz.

Dediğiniz doğru. Yarın ilk işim sürücüyü downgrade yapmak olacak. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi geceler. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…