A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Cyberpunk oynarken ekran kartı zor iniyor 70 derecelerden normal midir? Sistemim 1660 Super - R5 3600. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Cyberpunk oynarken ekran kartı zor iniyor 70 derecelerden normal midir? Sistemim 1660 Super - R5 3600.
Çözüm Metin Eren Türkmen 21 Mayıs 2022 Normaldir hocam, benim Gaming X 72 dereceleri görüyordu Cyberpunk oynarken. Ekran kartınızın tam modeli nedir?
Normaldir hocam, benim Gaming X 72 dereceleri görüyordu Cyberpunk oynarken. Ekran kartınızın tam modeli nedir?
KS KS A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #11 Metin Eren Türkmen dedi: Hayır hocam, darboğaz işlemcinizin ekran kartını tam olarak besleyememesi ve bunun sonucunda ekran kartının tam performansında çalışmamasına deniyor. Sizin bahsettiğiniz durumda herhangi bir sorun göremedim, her şey olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Hayır hocam, darboğaz işlemcinizin ekran kartını tam olarak besleyememesi ve bunun sonucunda ekran kartının tam performansında çalışmamasına deniyor. Sizin bahsettiğiniz durumda herhangi bir sorun göremedim, her şey olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.