Cyberpunk Ultimate Edition Steam'den mi Epic'ten mi alınmalı?

Tam bu Steam'den Epic'e geçiş eşiğindeyim ben de :D bire bir aynıyız. Ücretsiz oyunlara tenezzül etmezdim. Launcher'ini bile silmiştim. Şimdi Epic'ten Uncharted Cyberpunk alıyorum o noktaya geldim. Kesinlikle çok daha mantıklı bir tercih şu an Epic. Değerini bilememişiz :D

Epicede Steam'deki gibi profil eklense fena olmaz topluluk falan yani hocam Epic harici Xbox'un Game Pass mantığı ve oyunları da alınabilir aslında bazıları ucuz oluyor ve pek bilindik değil Xbox Türkiye de dolara geçiceni sanmıyorum.

Epicede Steam'deki gibi profil eklense fena olmaz topluluk falan yani hocam Epic harici Xbox'un Game Pass mantığı ve oyunları da alınabilir aslında bazıları ucuz oluyor ve pek bilindik değil Xbox Türkiye de dolara geçiceni sanmıyorum.
Aynen öyle. Ha çok taktığım şeyler değil bu profil düzenle vitrin ekle falan ama yine de epic böyle şeyler yapsa daha çok kullanıcı çekecek steamden. Yıllardır epice girmezdim launcher hızlanmış sanki. Hız problemleri vardı. Oyunların mağaza sayfası geliştirilmiş, oyunla ilgili bilgiler güzelce yazıyor ama hala çok eksiği var tabi. Bakalım zamanla daha da geliştirirler umarım. Artık epicteyiz

Aynen öyle. Ha çok taktığım şeyler değil bu profil düzenle vitrin ekle falan ama yine de Epic böyle şeyler yapsa daha çok kullanıcı çekecek Steam'den. Yıllardır Epic'e girmezdim Launcher hızlanmış sanki. Hız problemleri vardı. Oyunların mağaza sayfası geliştirilmiş, oyunla ilgili bilgiler güzelce yazıyor ama hala çok eksiği var tabii. Bakalım zamanla daha da geliştirirler umarım. Artık epicteyiz.

Steam daha iyide bu fiyatlarla oyun alınmaz ki bir oyun 60 dolar kim verecek bu 60 doları onu geçtim Hi-Fi rush oyununu düşünüyorum oda 13 dolar falan Steam'de oda pahalı ben CS'den kasa düşürüyorum biriktiriyorum 10 dolar olunca üstüne biraz ekleyip anca Steam'den oyun alırım bir oyuna niye 10 dolar verimki Epic'ten alırım 10 dolara neler alınıyor saçma olur Steam'den almakta Epic eğer dolara geçerse kendi çukurunu kazar şu an Türk oyuncu kitlesi Epic'e yöneldi ya adam gibi tutar fiyatları indirim hep bu tarz olur tutamazsa geçmiş olsun insanlar gene Steam tercih eder diyeyim yani Epic'in tek avantajı şu an fiyat farkı.

Oyunu zam yemeden Steam'den 125TL almıştım DLC 400TL veresim gelmedi dolara geçince iyice fiyatı arttı iyi bir indirim olsa da alsam
Ben de dolara geçmeden indirimlerde alacaktım ama baya bi oyun aldım cyberpunkı alamamıştım. Şimdi de dolarla beraber fiyat uçmuş durumda. DLC'li fiyatı daha da beter yeni oyun kadar para istiyor dlc'ye. O yüzden epicten aldım az önce. Nays cashbacki ile 603 liraya geldi ultimate edition

Ben de dolara geçmeden indirimlerde alacaktım ama bayağı bir oyun aldım Cyberpunk'ı alamamıştım. Şimdi de dolarla beraber fiyat uçmuş durumda. DLC'li fiyatı daha da beter yeni oyun kadar para istiyor DLC'ye. O yüzden Epic'ten aldım az önce. Nays cashbacki ile 603 liraya geldi Ultimate Edition

İyi fiyat Steam de DLC fiyatı

RDR2 Ultimate Edition 1700TL'den 350TL'ye aldım Epic'de, Cyberpunk'u kaçak göçek oynamıştım, 200 küsure de onu aldım Steam devri benim için bitti yaklaşık 100 oyunum vardır Steam'de oynamaya girerim artık. Bu saatten sonra Epic gamesciyiz. Tek sıkıntı yaşadığım nokta var, Epic'de toplam 356 GB'lık oyun yedekledim tanışabilir HDD'ye sonra format atıp Epic'i geri yüklediğimde bütün oyunları tekrar indirmek zorunda kalıyorum galiba daha net değil çözüm. Konu ile ilgili ticked attım Allah kerim haber bekliyorum hala.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı