Cyberpunk vs GTA 5

Yan görevler gerçekten ana görev gibi bu arada. Ba-yıl-dım.

Konu Death Stranding'e ne ara geldi? Death Stranding gibi bir kargo taşıma oyunu mu sanat acaba? Bana göre sanat GoW'dur, TLOU2'dir, RDR2'dir.
Aynen. GOW efsane. Bir oynayamadım gitti.

Ya aynı başlıkta 15 tane konu var. Scroll'u azcık kaydırın aşağı, bakın iyi bakın. Hala daha aynı konular açılıyor.

Bence yanlış anlıyorsunuz o cümleyi. Cyberpunk 2077 gibi bir şahesere çöp demek demiyorum, CP2077 gibi bir oyuna çöp demek diyorum.

Oyun iyi, eksileri var ama çöp bir oyun falan değil.
2 taraftada yanlış anlaşılma olmuş o halde. Benimde çöp deme nedenim her ne kadar yanlış olsa da bu kadar büyütülen bir oyunu duyunca haliyle beklentilere girdim ve ne yazık ki bu beklentilerimi karşılamadı. Her neyse zevkler tartışılmaz, hatam olduysa affola.

Konu Death Stranding'e ne ara geldi? Death Stranding gibi bir kargo taşıma oyunu mu sanat acaba? Bana göre sanat GoW'dur, TLOU2'dir, RDR2'dir.
Neden sanki oyuna sanat oyunu demişim gibi algı oluştu anlamadım ben burada Kojima'nın sanat yönetiminden bahsediyorum sahne geçişleri hikaye anlatış şekli bakın hikaye nedir veya hikayesi mükemmeldir, bir sanat eseridir demiyorum bunu yönetiş şeklinden bahsediyorum oyun iyi veya kötü ona oynayan karar verir beni ilgilendirmiyor benim bahsettiğim konu farklı anlatamadım sanırım.

Kanki hiç mi oyun oynamadınız ya? Abi ben en başından GTA gibi duracağını biliyordum. Dur RPG XD.
Oyuna öyle bir hava kattı ki, sorma.

Ya aynı başlıkta 15 tane konu var. Scroll'u azcık kaydırın aşağı, bakın iyi bakın. Hala daha aynı konular açılıyor.
Dostum az mantık kursan sadece bu konudan onlarca açılmadığını anlarsın. Ayrıca eğer konudan 15 tane var diye açılmaması gerekseydi moderatörler onaylamazdı yada konuları birleştirirdi.

Yok ben de zaten sadece o adamın hikaye anlatış biçimine laf çarpıttım zaten sana değil. Bana hitap etmiyor bilmiyorum beğenemedim. Bence hikaye anlatış biçimi sinematiklerin açısı, sahne geçişlerinden çok alt metnin derinliğidir. Bence bu konuda da RDR2 ve The Last of Us part 2 kojimanın tüm oyunlarındakinden çok çok daha iyi yapıyor bu dediğin unsuru. Bence.
Kanki hiç mi oyun oynamadınız ya? Abi ben en başından GTA gibi duracağını biliyordum. Dur RPG XD.
Oyuna öyle bir hava kattı ki, sorma.

Durun durun xd bu arkadaş bir şey anlatmaya çalışıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…