Cyberpunk yine ertelendi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ee yeterin artık çıkartmayacaksanız milletin parasını işletip durmayın.
 
Son düzenleme:
Balon diyenleri anlamıyorum, oyun 7 yıldan fazla süredir geliştiriliyor, oynanış videoları var, oyun hakkında her şeyi paylaşıyorlar gidin izleyin, sonra konuşun, herkes daha ne olduğunu bilmeden balon gibi olacak yazıyor, 20 gün ertelendi oyun nedenide belli, 9 platforma aynı anda çıkacak.
 
napimlafıkoyuncaben.jpg
 
@Motionless IN White konuya uğramadığına göre, CD Red Project ofisini basmaya gittiğini düşünüyorum.

Bizim için de hesap sormayı unutma.
Sorun yok, CD olarak satış yapmak için uzattılar gibi. Ancak bir yolunu bulup detaylıca öğrenmeye çalışacağım, gerekirse mail yağmuruna bile tutarım.
 
Neden saygı duyacak mışım onu anlamadım. Eylül ayından beri çalışanları fazla mesaiye zorluyorlar, oyunu yine erteliyorlar. Verdikleri sözü tutamadıklarının, çalışanlarını önemsemediklerinin, çuvalladıklarının en büyük göstergesi. Ayrıca oyun "Gold" statüsüne gelmişti, yani disk versiyonu hazır anlamına geliyor.
 
Neden saygı duyacağım? Onu anlamadım. Eylül ayından beri çalışanları fazla mesaiye zorluyorlar, oyunu yine erteliyorlar. Verdikleri sözü tutamadıklarının, çalışanlarını önemsemediklerinin, çuvalladıklarının en büyük göstergesi.
Kardeşim sakin ol, CDPR bu işi tek yapan firma değil. Rockstar gibi firmalar sürekli fazla mesai yaptırdı burada atıfta bulunacaksan genelleme bazına göre vuracaksın. Ayrıca mesailerin karşılığını da veriyorlar, sonuçta bir işçiye mesai yap sana ekstre vereyim diyen birçok firma var. Verdikleri sözü tutup tutmadıklarını da görmeden bilemezsin, keza çuvalladıklarını da. Demek ki ya Nvidia için bekliyorlar yada CD satışlarını arttırmak için böyle bir şey yapıyorlar. 120 milyon dolar harcandı, az para değil ve bunu tamamlamaları gerekiyor.
21 gün diyorlar, 10 Aralık diyorlar.

@Motionless IN White Üzücü haberlerimiz var.

Bir GTA V vakası olacak gibi yine...
Sanmıyorum, açıkladım her yerde zaten sorun yok.
 
@Motionless IN White hocam, ben korsan almayacağım ama bana bile gına geldi. :D
Olur öyle şeyler, oyun dünyası bu. Mesela Dying Light sözde 2020 başlarında çıkacaktı ancak hiçbir haber yok veya Vampire: Bloodlines 2 oyunu da örnek. En azından CDPR çok yakın tarihler verebiliyor, kaldı ki olay Nvidia 3000 stoklarının hızlı erimesi için değilse bir şey bilmiyorum :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı