Cyberpunk'ı eleştirelim

Evet "çöp", "balon" gibi saçma ifadeleri kullanmadan oyunun beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri oturup konuşalım hep beraber.

Ben araba sürüşünü ve hikaye sunumunu beğendim. Ara sahne koymadan neredeyse her konuşma bir ara sahne gibi düzenlenmiş. Çok hoş bir şey bu. Johny silverhand ise ayrı bir güzellik zaten. 2-3 aya düzelirse optimizasyon bu oyun tadından yenmez.

Araba sürüşü rezalet. Watch Dogs ile yarışır.
O kadar da kötü değil. Ben oyunu bitirmedim, çok kalmayacağım o sebepten. Araba sürüşü ve vuruş hissinin gereksiz gömüldüğünü düşünüyorum. İkisinde de öyle berbat bir şey göremiyorum. Araba sürüşüne 4/10, vuruş hissine de 4/10 veririm. Buglar kesinlikle düzelecektir. Zaten 1.04 sürümünde oynuyorum, bir kaç bugla karşılaştım ve hiç biri benim oyun çizgimi engelleyen buglar olmadı.

RPG yönünden biraz üzüldüm. Kader değişmiyor oyunda. Ama hikayesi muhteşem diyebilirim.

Arkadaş gamepad de araba sürüşü klavye ye göre güzel dedi bazı arabalar sürerken rahat ama bazılar çok kötü optimizasyon hak getire openworldü doldurcaz diye aynı şeyleri doldurmuşlar bir de yoktan var olan görevler var onlar deli ediyor tam görev listesini bitirdim bir anda 5 görev geliyor.

Şahsen oyunu her yerde tanıtıp gözümüzde büyütmeselerdi bu kadar tepki toplamazlardı diye düşünüyorum. CDPR böyle bir beklentiye sokup sonra çok olumsuz tepki topladı.

Johnny'nin sürekli durup durmadık yerde belirmesi bazen can sıkıcı olabiliyor hatta görevde sana yanlış tavsiye verip yanlış şeyler de yaptırabiliyor Hoş aslında. Bir de oyundaki seçimlerine göre 6 tane farklı final olması da çok iyi bir olay. Grafikler muazzam ve bence optimizasyon sıkıntısı pek yok çünkü koskoca bir harita ve en ince detayına kadar işlenmiş binalar, yolda yüzlerce araç ve insan yani şaşırmamak gerek.

Tek beğenmediğim bazi mekanikler ve ufak tefek buglar veya sinir bozucu olacak şeyler onlar da her oyunda bulunuyor. Örneğin GTA 5'de çok çektik zamanında siyah ekranda bekle, görev sonrası oyundan atma bir de GTA 5'e 20 dakikada zor giriyordun. Ona dayanan bu oyuna zaten dayanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…