Cyberpunk'ı Panam Palmer için oynamak

Panda da Panam için oynuyor gibiydi. Ama erkek adamın ilk ve tek aşkı Judydir. Keşke daha farklı yaşansaydı senaryo.
Evet. Keşke eşcinsellik hastalığı olmasaydı Judy'de (!).

Panam'la tanka konfor testi yaptıktan sonra Judy hakkında düşüncem:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. Keşke eş cinsellik hastalığı olmasaydı Judy'de (!).

Panam'la tanka konfor testi yaptıktan sonra Judy hakkında düşüncem:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesli güldüm 😂😂😂

Evet aynı sorun bende de var ve 2.oyunu aşırı bekliyorum panam olmazsa veya hikaye değişirse cidden çok koyar bana zaten phantom liberty dlcsini oynadım sonunda panam 2 yıl ulaşamadı diye bizden ayrılıyor umarım 2. oyunsa hikaye devam ederse de panamla ayrılmış olmayız.

Evet aynı sorun bende de var ve 2.oyunu aşırı bekliyorum panam olmazsa veya hikaye değişirse cidden çok koyar bana zaten phantom liberty dlcsini oynadım sonunda panam 2 yıl ulaşamadı diye bizden ayrılıyor umarım 2. oyunsa hikaye devam ederse de panamla ayrılmış olmayız.
Aynı karakterleri göreceğimizi sanmıyorum. Hikayesi bitti gibi geliyor bana. Ama tabii bir iki görevde denk geliriz belki başka karakter olarak.

Aynı karakterleri göreceğimizi sanmıyorum. Hikayesi bitti gibi geliyor bana. Ama tabii bir iki görevde denk geliriz belki başka karakter olarak.
Ama ucu açık bırakmadılar mı ? V hala hazineden kurtulamadı ana hikayeye göre panam ile devam edip çözüm arıyabilir ama dlc işi bozuyor panam 2 yıl haber alamayınca ayrılıyor. Eğer dlc kısmı hikayeyi etkilemezse ucu açık bırakılıyor hazine mevzusu hala çözümü yok ve panam ile ana hikayede çözüm arıcaz diyorlar devam etme umudum var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı