Sürprizbozan Cyberpunk'ta istediğim son olmuyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3umgeldijv

Hectopat
Daha fazla  
Panam sonunu yapmaya calışıyorum ama olmuyor sadece intihar et ve hanokayı ara çıkıyor, panam yolu için her şeyi denedim kulube de kaldıgımız yerde bozuyor diye bacagına dokunmamayı sectim sabah ta motorla gidecekken dün gece hakkında konustuktan sonra beni öptü, ve bir daha hiç aramadı.

Hocam dokunman falan lazım değil oyunda 400+ saati bulunan biri olarak Panam sonunu görmek için onunla romantik bir ilişki içinde bile olman zorunlu değil. Sadece iyi bir arkadaş olup bütün Panam görevlerini tamamlarsan Aldecaldos sonunu görebiliyorsun. Bir yere mi çağırdı? Gitmen lazım. Bir fikir mi sundu? Desteklemelisin.

Hocam dokunman falan lazım değil oyunda 400+ saati bulunan biri olarak panam sonunu görmek için onunla romantik bir ilişki içinde bile olman zorunlu değil. Sadece iyi bir arkadaş olup bütün panam görevlerini tamamlarsan aldecaldos sonunu görebiliyorsun. Bir yere mi çağırdı? Gitmen lazım. Bir fikir mi sundu? Desteklemelisin.

Ben de sırf bu yüzden tekrar başlamak istiyorum. Aldığım ending hiç içime sinmemişti.

Hocam dokunman falan lazım değil oyunda 400+ saati bulunan biri olarak Panam sonunu görmek için onunla romantik bir ilişki içinde bile olman zorunlu değil. Sadece iyi bir arkadaş olup bütün Panam görevlerini tamamlarsan Aldecaldos sonunu görebiliyorsun. Bir yere mi çağırdı? Gitmen lazım. Bir fikir mi sundu? Desteklemelisin.
Mesela aynı şekilde Panam'ın fikirlerini gidip Saul'a ispiyonlama şansın var ve bunu çoğu kişi bilmez. Eğer ispiyonlarsan
Saul sana karşılığında güzel iki tane araba veriyor ama Militech kargo tankını almadığınız için Saul ölüyor, Panam ise size nefret kusup "Bir daha ne Aldecaldoslar ile nede benimle karşılaş, kendi iyiliğin için." diyor.

Hocam dokunman falan lazım değil oyunda 400+ saati bulunan biri olarak panam sonunu görmek için onunla romantik bir ilişki içinde bile olman zorunlu değil. Sadece iyi bir arkadaş olup bütün panam görevlerini tamamlarsan aldecaldos sonunu görebiliyorsun. Bir yere mi çağırdı? Gitmen lazım. Bir fikir mi sundu? Desteklemelisin.

Anladım ancak saulu kurtardıktan sonra bir daha aramadı zamanı ileri sardım 2 gün kadar görev sonrası ve final kısmındayım sırf bu son olsun diye girmiyorum.

Anladım ancak saulu kurtardıktan sonra bir daha aramadı zamanı ileri sardım 2 gün kadar görev sonrası ve final kısmındayım sırf bu son olsun diye girmiyorum.
Peki o görevden sonra Panam yada Saul sana bir sebepten ötürü kızgın mıydı? Ben gelmesi gereken bir telefon araması gelmediği taktirde şehire bir süre boş boş araba sürüyorum ve o telefon araması geliyor, sizede bunu öneririm.

Peki o görevden sonra panam ya da saul sana bir sebepten ötürü kızgın mıydı? Ben gelmesi gereken bir telefon araması gelmediği taktirde şehre bir süre boş boş araba sürüyorum ve o telefon araması geliyor, size de bunu öneririm.

Saul kızgındı sanırım cunku panam ve saul kavga ettiğinde panamın arkasında durdum.

Gizli Ending'i de aldın mı? O zordu diye hatırlıyorum internetten bakmıştım bir ara.
Evet aldım hatta sanırım ilk oynayışımda almıştım, kalbimin nasıl çarptığı dün gibi aklımda. Sanki herkes gerçek birer karaktermiş gibi
Kimseyi riske atmayacağım ve kendi göbeğimi kendim keseceğim.
demiştim.

Saul kızgındı sanırım cunku panam ve saul kavga ettiğinde panamın arkasında durdum.
Sorun değil, sen bir süre araba ile şehirde turla Panam seni bir görev için tekrar arayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı