Cyberpunk'ta ne kadar cinsellik var?

Kıyafetler problem değil modern kıyafetler ileride eminim herkes öyle giyinecektir zaten gerçek hayattada. Küfür bir tık problem ama ingilizcem var oyunda Türkçe olmasına rağmen İngilizce oynar o problemede dodge atarım, cinsellikte az var dediğinize göre pek sıkıntı çıkmaz, sıkıntılı bir sahne gelirsede alt F4 çeker gece devam ederim :D.

Hocam yan görevlerde isterseniz sevgili yapabiliyorsunuz orada yaparsanız bir sahnede oluyor ve ara sıra 3-4 kere oluyor.

@dksişm
Çıplak kadın memesi vardı. Onun dışında seks sahnesi ufak birkaç tane var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsellik içeren sahneleri ileri sarabiliyorsunuz. Johnny Silverhand abimizin uzun bir sahnesi var. Sadece orada dikkat et yeter. Kulaklıkla oynadığın sürece problem olmaz. 😁
Kulaklıksız oyun oynayan kalmadı zaten bu dönemde :D Teşekkürler herkese yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yok, Johnny'le Alt'ı izliyorsun Johnny'in gözünden.
Silverhand'i hiç sevmiyorum, bu sahneyi unutmuşum.

Yani sonuç olarak 1 tane mi var :D
var oyunda Türkçe olmasına rağmen İngilizce oynar o probleme de dodge atarım
Hocam oyunda Türkçe altyazı var, dublaj yok.
Bir kere yakalandım, alt F4 atmıştım korkudan. Vallahi fazla var gibi bana kalırsa, keşke kapatma olsa.
Hocam ana hikayede 1 kere falan var :D Siz biraz da uğraşmışsınızdır o sahneleri görmek için :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı