Cyberpunk'ta neden FPS düşüyor?

@Scripty o kadar para dedigin 6 dolar falan anca ediyor indirimli fiyatiyla. Soyleyeyim dedim 😀

@Scripty o kadar para dedigin 6 dolar falan anca ediyor indirimli fiyatiyla. Soyleyeyim dedim 😀
6 dolar da paradır sonuçta ama evet baya abartmışım fiyatı :D

%20 kullanmadigina dua et 🤕

DLSS acip 70-80 fps alabilirsin. Ve 3060ti Giris seviyesi bir kart neredeyse,
Hocam 12K tl verilen ekran kartı nasıl giriş seviyesi olur mid-range sistem için en uygun kartlardan biri

%20 kullanmadigina dua et 🤕

DLSS acip 70-80 fps alabilirsin. Ve 3060ti Giris seviyesi bir kart neredeyse,
Rtx 3060 ti giriş seviyesi oluyorsa GT 420 ne oluyor acaba

@Scripty oyunun global fiyati 60 dolar, yeni bir hatirlatma 😀 Evet 6 dolar da paradir ama gozde buyuttugun kadar degil global fiyatinin yaninda.

@Scripty oyunun global fiyati 60 dolar, yeni bir hatirlatma 😀 evet 6 dolar da paradir ama gozde buyuttugun kadar degil global fiyatinin yaninda.

Doğrudur, ama benim üzüldüğüm şey ailesinin sadece 1 oyun almasına izin verdiği. Çocuğun Cyberpunk alması ve ekran kartının Intel HD Graphics 510, işlemcisinin Intel Pentium G4000 Dual Core olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD işlemciler için kilit gibi bir şey var oyunda, o da etkili. Onun dışında yukarıda oyunun sorununu işlemciye bağlayan arkadaş; işlemcim Ryzen 5 5600 ama RTX 3060'ı %70 bile kullanmıyor oyun. Haberi olsun :)

6 dolar da paradır sonuçta ama evet baya abartmışım fiyatı :D

Hocam 12K tl verilen ekran kartı nasıl giriş seviyesi olur mid-range sistem için en uygun kartlardan biri

Rtx 3060 ti giriş seviyesi oluyorsa GT 420 ne oluyor acaba
RTX3000 serisinde RTX3060Ti ray tracing ve performans olarak ust seviye mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı