Cyclone 2 gamepad ayarı nasıl yapılır?

Alchy

Kilopat
Arkadaşlar selam, bugün elime Cyclone 2 ulaştı ve Dark Souls'a girdim, ama ne göreyim: İstediğim tuşları atayamıyorum. Arkadaki Paddles'lara tuş atayamıyorum. Mesela koşma b ise, ben arka tuşa atamak istiyorum, ama oyun onu b olarak görüyor; tuşu ayrı görmüyor. Bu tuşlara komutları nasıl atarım?

Arkadaşlar selam, bugün elime Cyclone 2 ulaştı ve Dark Souls'a girdim, ama ne göreyim: İstediğim tuşları atayamıyorum. Arkadaki Paddles'lara tuş atayamıyorum. Mesela koşma b ise, ben arka tuşa atamak istiyorum, ama oyun onu b olarak görüyor; tuşu ayrı görmüyor. Bu tuşlara komutları nasıl atarım?

Uygulamadan denediniz mi ?

1764338711430.png

Evet uygulama mevcut fakat anlatmak istediğim şey şu oyunlar arkadaki tuşları tanımıyor sende de var galiba hocam nasıl hallettin.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    103,2 KB · Görüntüleme: 5
Evet uygulama mevcut fakat anlatmak istediğim şey şu oyunlar arkadaki tuşları tanımıyor sende de var galiba hocam nasıl hallettin.

Bende Super Nova var. Bakın sizde de orada tuş atılı değil. L4, R4 yazan yere basın oradan aşağıda Advanced Settings kısmı var. Mouse, klavye ya da ne isterseniz atayabiliyorsunuz. Öyle atayarak sorun çözülebilir. Özelliği kullanmadığımdan çok yardımcı olamıyorum, kusura bakmayın.

1764339434860.png

O tuşları ayrı tuş olarak görmez hiç bir oyun. Makro tetikleme tuşu olarak işlev görür. Başka bir tuşla birlikte kullanılır. ca9an hocam gibi ben de kullanmıyorum o tuşları. Yıllardır gamepad kullanırım hiç ihtiyacım olmadı o tuşlara. Oyunlar zaten konsol gamepadi düzenine uygun tuşları kendisi ayarlıyor. Çok ekstra bişey olursa klavyeden kullanıyorum. Gereksiz bence o tuş işleri.

O tuşlar shortcut gibi yani.

Oyun tarafından atanmadığı sürece evet. Mesela FC26 eski kolumda otomatik dediğiniz tuşlara atamıştı, koşacağım zaman dağa taşa şut çekiyordum yanlışlıkla. O tuşları kullanmak istiyorsanız dediğim gibi arka tetik tuşuna koşma tuşunuzu atamayı deneyin, ikisi de aynı tuş olacağından algılar diye düşünüyorum.

Dark souls serisi eski olduğundan dolayı olmuyor diye düşündüm teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı