C'yi SSD'ye Taşıma

42meb42

Hectopat
Daha fazla  
Asus X554LJ laptop sahibiyim. Adata SSD aldım ve DVR-ROM yerine taktım. Şu an bilgisayarda 120 GB'lık bir SSD takılı ve sistemde de görünüyor bunlarda bir problem yok, fakat ben C diskini olduğu gibi (Windows ile birlikte) SSD'ye aktarmak istiyorum D'de fotoğraflar oyunlarım falan var ve bunların hepsi SSD'ye sığmaz ama C 70 GB'lık o sığar. Konuyla ilgili videolarda tüm diski kopyalıyorlar D-C ayırt etmeden. Benim sorum sadece C'yi klonlayabilir miyim yoksa D'deki verilerimi bir kenara atıp tamamını mı yedeklemek zorundayım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u başka diske taşıyabilirsin. Bu video işine yarayacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Benim tavsiyem her zaman temiz kurulum yapman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Macrium Reflect kullanıyorsan böyle bir seçeneğin var önce Windows sürücüsünü(C:/) daha sonra Boot bölmelerini sürükle bırak, diğer sürücü harddiskinizde kalabilir. İşlem bitince MiniTool Partition ile harddiskinizden Windows birim sürücüsünü silebilirsiniz. Eğer bu işlemler size zor geliyorsa TeamViewer ile bağlanıp anlatabilirim.

cevabınız için teşekkürler istediğim tam olarak buydu şimdi ise resimde işaretlediğim diski kopyalayamıyorum yetersiz alan diyor acaba windows için gerekli bi dosyamıdır ?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2019-03-14 230233.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 84
Aldığınız hataların adlarını birebir yazın. Sanırım siz "Not all partitions copied. Insufficient space." hatası alıyorsunuz. Sosyalde başka bir arkadaşımız da bu hatayı alıyordu, bağlandık ama çözemedim.

Farklı bir program önereceğim AOMEI Backupper Standard programıyla deneyip sonucu bizimle paylaşın.

İlgili makaleye buradan ulaşabilirsiniz. Farklı programlar önerilmiş sonuç alamazsanız diğerlerini deneyebilirsiniz.

peki burda sadece c diskini nasıl seçebilirim ?

buldum ama tam lisans istiyor anlamadım ...

Bu seçeneği seçmeniz gerekiyor galiba ama bundan emin değilim. En üstteki seçenek haricindeki seçenekleri deneyin. Bu program olmazsa makalede ki diğer programlarla diski bölümlerini kopyalayabilirsiniz. Umarım bu kadarı yardımcı olmuştur, sonuç alamazsanız bağlanmayı deneyelim.

bunu denedim ileriye bastığımda satın al kısmı geldi problem orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…