Cyperbunk 2077 124,50TL

praque

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Barista

RDR2 indirimi beklerken CP2077 geldi. Almak isteyen olursa bilginiz olsun, iyi sosyaller.

Normalde bu fiyata düşmüyor muydu zaten? Olsun, almak isteyen varsa güzel oyun. 2 kere GeForce NOW ile bitirmiştim, belki Xone'den de alıp bitiririm diyorum ama hiç oynamadığım RDR2'yi almak daha mantıklı geliyor.
Bencede. Ülke ekonomisinde üç haneli sayıları bir oyuna harcayacaksam ben de RDR2'yi tercih ederim hocam.

Normalde bu fiyata düşmüyor muydu zaten? Olsun, almak isteyen varsa güzel oyun. 2 kere GeForce NOW ile bitirmiştim, belki Xone'den de alıp bitiririm diyorum ama hiç oynamadığım RDR2'yi almak daha mantıklı geliyor.
RDR2 alın hocam. Birisi klasik balon 1 yılda anca düzeldi. Rdr2 bir şaheser.

Bencede. Ülke ekonomisinde üç haneli sayıları bir oyuna harcayacaksam ben de RDR2'yi tercih ederim hocam.

Doğrudur, 187 TL'ye düşünce gözden geçireceğim. Zamanında aynı paraya Mafia trilogy almıştım zamanında, malum oynamayı çok istediğim bir oyundu. Ama RDR2 daha kaliteli bir oyun.

Aslında bakınca 200 de çok gözükmedi nedense, malum PS5 oyunları 700 TL civarında. İndirime düşünce kesinlikle alacağım. Tabii o zamana kadar Game Pass'teki istediğim oyunları bitirebilirsem.

Doğrudur, 187 TL'ye düşünce gözden geçireceğim. Zamanında aynı paraya Mafia trilogy almıştım zamanında, malum oynamayı çok istediğim bir oyundu. Ama RDR2 daha kaliteli bir oyun.

Aslında bakınca 200 de çok gözükmedi nedense, malum PS5 oyunları 700 TL civarında. İndirime düşünce kesinlikle alacağım. Tabii o zamana kadar Game Pass'teki istediğim oyunları bitirebilirsem.
Şu Mayıs ayı civarı güzel bir indirim bekleniyor sanki. RDR2 şöyle bir 150-170 arası fiyatlara iner gibime geliyor. Direkt alınabilecek fiyatlar. Diğer leş oyunların fahiş fiyatlardan satıldığını göz önüne alırsak 200'e kadar paşa paşa verilir bu şahesere. Tabii diğer yandan da ben ve benim gibi asgari ücretle çalışan insanlara doya doya zaman harcayamayacağı bir şahesere 300TL verip kenarda öylece bekletmek koyacaktır eminim. RDR2'yi alır almaz bulabildiğim tüm vakti harcayacağım oyuna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı