D Diski Dolu Olarak Gözükmesi

emirlgz

Kilopat
Screenshot_7.png

Görsel karmaşık oldu fakat D diskimin dolduğu görünce bir şeyler kaldırmak için klasörlere girdim. Ancak klasörlerin toplamının diskin yarısı bile etmediğini gördüm. D diskimi dolduran şey ne?

Gizli öğeleri göster seçeneğini işaretleyerek kontrol edebilir misin? Şu anda göremediğin, gizli olarak işaretlenmiş dosya/klasör olabilir.

Aniden olan bir durum mu bu? Herhangi bir değişiklik sonrasında mı oldu?

Gizli dosyalar açık. Bir anda olup olmadığından emin değilim, sık sık dosya kaldırıp kurduğumdan dengeleniyordur diyip bakmamıştım boyutlarına.

Saçma olacak ama geri dönüşüm kutusu boş mu? Şansımızı deneyelim. :D
Dosyaları çekebiliyorsanız masaüstüne veya başka bir diske çekip biçimlendirmeyi denermisiniz.
Disk temizleme yapip gereksiz golge kopyalarini da silersen sorun ortadan kalkar.
Yeterli alan yok taşımak için fakat bu kadar dosya nereden geliyor? Benim düşüncem Steam'den kaynaklı olmalı. Bu kadar düşük çıkması bir garip Steam'in.
Screenshot_3.png

Evet Steam klasörü 45 GB gözüküyor ama aslında 397.91 GB acaba düşük gözükmesinin sebeni ne?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı