D diski için Linux önerisi

WinuxX

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Kullanımı kolay, kullandıkça zevk veren Linux kurmayı düşünüyorum. C ve D olarak iki disk var, C diskinde "Windows 10" ve D diskine ise Linux kuracağım. Önerileriniz nelerdir?

İki disk 60 GB, SSD: 128GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Fedora GNOME ya da KDE, güncelleme alma hızı olarak Debian/Ubuntu ile Arch arasındaki altın orta olduğunu söyleyebilirim. Debian/Ubuntu'nun güncellemeleri çok geriden geliyor, Arch ise tam tersi.

Fedora GNOME ya da KDE, güncelleme alma hızı olarak Debian/Ubuntu ile Arch arasındaki altın orta olduğunu söyleyebilirim. Debian/Ubuntu'nun güncellemeleri çok geriden geliyor, Arch ise tam tersi.
Yani bana arayüzü güzel, kullanımı güzel bir Linux olması lazım. Fazla da yormayacak sistemi, 4GB Ram var.

Hocam yazılım gibi şeylerle uğraşıyorsanız kali kullanabilirsiniz.
İçinde hacker dedikleri (yasal) toolslar var

Yok reisim yazılımla uğraşmıyorum.

Hocam onu nasıl yapıyorsunuz bi videosu veya ismi var mı?

Flash ile format sırasında yaparken, bütün diski silip Örneğin bende 122104 MB idi. Ben bunu yarısına bölüp bir disk oluşturdum, diğer diski de otomatik oluşturuyor.

Evet asıl konumuza geri dönelim. Şimdi dediğim gibi D diskine yükleyeceğim ve hangisini yüklemeliyim?

Flash ile format sırasında yaparken, bütün diski silip Örneğin bende 122104 MB idi. Ben bunu yarısına bölüp bir disk oluşturdum, diğer diski de otomatik oluşturuyor.

Eki Görüntüle 2521083
Hocam 50 gb yeter mi size az değil mi benim 128 gb bile yetmiyor zaten normal windows nerdeyse 30 gb

Ubuntu yu biliyorum windows 10 desteği bitince ubunuya geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…