D diski için Linux önerisi

Hocam 50 gb yeter mi size az değil mi benim 128 gb bile yetmiyor zaten normal windows nerdeyse 30 gb

Ubuntu yu biliyorum windows 10 desteği bitince ubunuya geçeceğim.

Şimdi oyuncu veya yazılımcı birisi olsam, evet dediğiniz doğrudur. Fakat ben normal gündelik kullanım ve ileride Allah bilir belki sistemimi yükseltip daha farklı işlere gireceğim.

Ubuntu, h-mm. Mint ile arasındaki fark nedir?

Ubuntu, Debian tabanlıdır, varsayılan olarak GNOME masaüstüyle gelir ve Debian'ın APT'sinin yanında Snap adında kendi paket yönetim sistemi de mevcuttur, Mint ise Ubuntu tabanlıdır ve varsayılan olarak Cinnamon masaüstüyle gelir (XFCE ve MATE masaüstlerini de destekler), Ubuntu tabanlı olmasına rağmen Snap kullanmaz ve LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü de mevcuttur.

Şimdi oyuncu veya yazılımcı birisi olsam, evet dediğiniz doğrudur. Fakat ben normal gündelik kullanım ve ileride Allah bilir belki sistemimi yükseltip daha farklı işlere gireceğim.

Şu adamın videolarında farkları vs. tartışıyor Yusuf ipek diye aratırsanız yt de çıkar karşınıza
Şu videoyuda eklemeliyim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ubuntu, Debian tabanlıdır, varsayılan olarak GNOME masaüstüyle gelir ve Debian'ın APT'sinin yanında Snap adında kendi paket yönetim sistemi de mevcuttur, Mint ise Ubuntu tabanlıdır ve varsayılan olarak Cinnamon masaüstüyle gelir (XFCE ve MATE masaüstlerini de destekler), Ubuntu tabanlı olmasına rağmen Snap kullanmaz ve LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü de mevcuttur.

Anladım, bilgi için teşekkürler.

Şu adamın videolarında farkları vs. tartışıyor Yusuf ipek diye aratırsanız yt de çıkar karşınıza
Şu videoyuda eklemeliyim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eyvallah, hemen videoya bakacağım.

Zorin OS hakkında bilgisi olan var mı? D diski için.

Son düzenleme:
Anladım, bilgi için teşekkürler.

Eyvallah, hemen videoya bakacağım.

Zorin OS hakkında bilgisi olan var mı? D diski için.
Yine aynı adam :D (eksikleri artıları vs. hepsi içinde)

Yine aynı adam :D

Evet bu videoyu izliyordum tam, ama ben bir de buradaki Linux'dan anlayan insanlardan da duymak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı