Çözüldü Steam D diski kütüphaneye eklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, yeni format attım. Steam D diskini kütüphaneye ekleyemiyorum, ne yapmalıyım?
1688835658178.png

Ekle'den D diskini seçiyorum fakat gelmiyor.

Çözüm
Bir gönderide o diski biçimlemeden Steam'ın görmediğini yazan bir arkadaş gördüm. Deneme şansım yok tabii ki benim bütün disklerim biçimlendirilmiş vaziyette. Ancak o disk içerisinde ki belgelerinizi şimdilik C: Ye atıp D: Yi biçimlendirip tekrar deneme şansınız olur mu?
Öncelikle bilgisayarınız üzerinde D diski gözüküyor değil mi? Yani diski halihazırda biçimlendirdiğinizi düşünüyorum.

Steam'e oyun indirir gibi yapıp klasör açtırtın isterseniz? Küçük boyutlu bir oyun indirin kurulum yeri çıktığında açılan ekranda D klasörü çıkar. Çıkmazsa + buttonuna basarak tekrar deneyin

Öncelikle bilgisayarınız üzerinde D diski gözüküyor değil mi? Yani diski halihazırda biçimlendirdiğinizi düşünüyorum.

Steam'e oyun indirir gibi yapıp klasör açtırtın isterseniz? Küçük boyutlu bir oyun indirin kurulum yeri çıktığında açılan ekranda D klasörü çıkar. Çıkmazsa + buttonuna basarak tekrar deneyin
Diski biçimlendirmedim, yaklaşık 100 gb verim olduğu için.
Onu denedim fakat olmadı.

Steam oyunları hangi klasörde peki? Appmanifest dosyaları vs duruyor mu? Steam D: Diskinde steamlibrary klasörü oluşturmuştur muhtemelen, oyunların klasörlerini steamlibrary klasöründeki common klasörünün içine atın, appmanifest dosyaları da duruyorsa onları da direkt steamlibrary klasörü içerisine atın.

Nasıl olmuyor acaba diye bakınırken benim de az önce ki görselde attığım F: diskimi görmediğini fark ettim :D

1688836571458.png

Klasör eklemeyi denedim ancak yine de görmedi. Biraz bakınayım. Çözüm bulursam yazarım size de.

1688837030135.png

Burada ki + buttonuna basıp ekran görüntüsü atabilir misiniz buraya?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı