Olur ama sağlıklı olmaz. Yapın zaten 5 dakikalık bir şey. Siz yapamadığım dediğiniz için bunu söyledim.Tamamdır hocam Windows 10 Windows 8 fark eder mi?
Hocam peki format atmadanda yapabilrir miyiz?
Olur ama sağlıklı olmaz. Yapın zaten 5 dakikalık bir şey. Siz yapamadığım dediğiniz için bunu söyledim.Tamamdır hocam Windows 10 Windows 8 fark eder mi?
Hocam peki format atmadanda yapabilrir miyiz?
Olur ama sağlıklı olmaz. Yapın zaten 5 dakikalık bir şey. Siz yapamadığım dediğiniz için bunu söyledim.
Format için 5 dakikalık dedim. Sizin alanınız var ama gözükmüyor siz format esnasında isimlendirmemişsiniz. Format atıp yapsanız daha sağlıklı olur.O yoluda bana gösterir misiniz.
Format için 5 dakikalık dedim. Sizin alanınız var ama gözükmüyor siz format esnasında isimlendirmemişsiniz. Format atıp yapsanız daha sağlıklı olur.
Siz disk bölümde ayrılmamış alandaki siyah yerdekini sağ tıklayıp ekran görüntüsü olarak atsanıza.Tamamda hocam ben format attmadan yapmak istiyorum.
Siz disk bölümde ayrılmamış alandaki siyah yerdekini sağ tıklayıp ekran görüntüsü olarak atsanıza.
Yeni basit birime tıklayın.
Yeni basit birime tıklayın.
Hocam en iyisi baştan format atın. Çünkü ayrılmamış alan mevcut. Bunu D yapmanız lazım. Yoksa C’den yapacaz buda sistem bozulmasına sebebiyet verebilir. İstediğiniz alanı zaten elde edemezsiniz. Baştan format atın. Disk bölümde fotoğraf atın yardımcı olalım.Tıklıyorum hocam her şeyi yapıyorum ama sonunda aynı hata çıkıyor
Hocam en iyisi baştan format atın. Çünkü ayrılmamış alan mevcut. Bunu D yapmanız lazım. Yoksa C’den yapacaz bu da sistem bozulmasına sebebiyet verebilir. İstediğiniz alanı zaten elde edemezsiniz. Baştan format atın. Disk bölümde fotoğraf atın yardımcı olalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.