D: Diski oluşturulamıyor

Siz disk bölümde ayrılmamış alandaki siyah yerdekini sağ tıklayıp ekran görüntüsü olarak atsanıza.

Hocam kusura bakmayın çok geç cevap verdim.

1607967403836.png

Tıklıyorum hocam her şeyi yapıyorum ama sonunda aynı hata çıkıyor
Hocam en iyisi baştan format atın. Çünkü ayrılmamış alan mevcut. Bunu D yapmanız lazım. Yoksa C’den yapacaz buda sistem bozulmasına sebebiyet verebilir. İstediğiniz alanı zaten elde edemezsiniz. Baştan format atın. Disk bölümde fotoğraf atın yardımcı olalım.

Hocam en iyisi baştan format atın. Çünkü ayrılmamış alan mevcut. Bunu D yapmanız lazım. Yoksa C’den yapacaz bu da sistem bozulmasına sebebiyet verebilir. İstediğiniz alanı zaten elde edemezsiniz. Baştan format atın. Disk bölümde fotoğraf atın yardımcı olalım.

Tamamdır hocam ama işte interneti evde en çok kulanan ve hemen bitiren kişi oldum için formatan sonra oyun indirebilecegimi sanmıyrum o yüzden format yerine başka bir yol vardır diye düşündüm teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı