D diskindeki oyunların açılmaması

ysselim19

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle size PC'mdeki bir sorundan bahsedeceğim. Masaüstü PC kullanıyorum. Steam'den indirdiğim oyunları nedense C diskine kurunca açabiliyorum. D diskinde hiçbir oyun çalışmıyor. D diskine indirsem de oyun çalışıyor diyor ve Steam yanıt vermiyor. Hatta bazende yarıda ya da başta az bir şey inip 0 byte hatası veriyor. Ben de bu yüzden tüm oyunlarımı C diskine kurmak zorunda kaldım 120 GB bir alan vardı orada neredeyse doldu. D'de ise 1 TB alan var ama ne yazık ki kullanamıyorum. Bazen D diskini açınca PC donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin CS:GO sadece C: diskinde çalışıyor (bende). Bahsettiğin oyun CS:GO ise C: ye yükle. GTA V de aynı şekilde sadece C: de çalışıyor. Bazı oyunlardan veya sistemden dolayı diye düşünüyorum. Ama D'yi açınca bilgisayarın donması garip. Belki disktede sorun olabilr
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı