D-Link DSL-224 modem arayüzüne giremiyorum

Diss2ready

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, modemin arayüzüne erişmek istiyorum ama bir türlü giremiyorum. " 192.168.1.1 " bu adres üzerinden girdiğimde arayüz geliyor, fakat şifre ve kullanıcı adına bildiğim her şeyi yazıyorum olmuyor. İnternetten araştırma yaptım ada ve şifreye admin yazarak denedim o da olmadı.

Millenicom kullanıyorum. Modemin adı da şöyle D-Link DSL-224 300Mbps 4 Port Kablosuz 2x2 Mimo Anten VDSL2/ADSL2+ Modem Router

Yardımcı olursanız sevinirim, yorumlarınızı bekliyorum.

Modemdeki RESET tuşu modemi fabrika ayarlarına döndürmeye yarıyor ise ; modeme bağlı ADSL/VDSL kablolarını sökün ve RESET tuşuyla modemi sıfırlayın. Ardından kullanım kılavuzundan modem arayüzü bilgilerine bakın.

Modemi resetle ve arkasında yazan kullanıcı adı şifre ile giriş yapmayı dene. Belki modem arayüzünü kurcalarken yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsin.

Modemin altında şifre ve ad ikisi de admin olarak yazıyor, ama olmuyor. Çözüm bulamazsam en son yol olarak fabrika ayarlarına sıfırlayacağım. Yorumunuz için teşekkürler yine de.
Modem arayuzu sifresi onceden degismis olmasi muhtemel. Dedigim gibi modemi sifirlayarak fabrika ayarlarina getirirseniz, kullanici adi admin, sifre admin olarak giris yapabilirsiniz.

Modem arayuzu sifresi onceden degismis olmasi muhtemel. Dedigim gibi modemi sifirlayarak fabrika ayarlarina getirirseniz, kullanici adi admin, sifre admin olarak giris yapabilirsiniz.

Millenicom bayisi var, evimizin yakınında. Onlar modemi alıp kurulumu yaptılar. Acaba bayi mi değiştirdi kurulum yaparken? Ama demesi gerekirdi değiştirmiş olsa bile. Modem arayüzüne daha önceden hiç girmedim. Fabrika ayarlarına getirirsem, bildiğim kadarıyla tekrardan kurulum yapmak gerekiyor. Bayiye danışacağım o zaman.

Modemi resetle ve arkasında yazan kullanıcı adı şifre ile giriş yapmayı dene. Belki modem arayüzünü kurcalarken yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsin.

Modemdeki RESET tuşu modemi fabrika ayarlarına döndürmeye yarıyor ise ; modeme bağlı ADSL/VDSL kablolarını sökün ve RESET tuşuyla modemi sıfırlayın. Ardından kullanım kılavuzundan modem arayüzü bilgilerine bakın.

Bayiye danışıp halledeceğim gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı