D-Smart aile spor paketi alınır mı?

jotarou_kujo

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben D-Smart'ın aile spor paketini almayı düşünüyorum ama internette çok fazla şikayet var. Pakete internet dahil değil. Sadece spor kanalları ve belgesel kanalları izlerim büyük ihtimalle. Başka TV sağlayıcı önerileriniz varsa bekliyorum. Herkesin tavsiyesini duymak isterim.

D- Smart'ta Digitürk'te kullandık. 2 sağlayıcı da biribirinden berbat. Ama futbol izleyecekseniz Digitürk, D-Smart'tan iyidir. Fakat belgesel ve sinema açısından D-Smart, Digitürk'ten iyidir.

Kesinlikle D-Smart tavsiye etmiyorum. D-Smart kullanan ilk kişilerdeniz. 8 tane çeyrek altına denk gelen paraya bağladıkları halde zaten paralı kanallar açılmıyordu. Paralı bir kanalda sinyal yok diyordu. Sonra da küt diye kestiler tüm yayınları, açın deyince de açmadılar öylece kaldık ortada. Siyah ekrana baktık durduk. 18 Eylül 2014'ün ilk saatlerinde kestiler.

Son düzenleme:
Valla ben sinema paketi+ 50 mbps kullanıyorum, internette herhangi bir sıkıntı görmedim. TTNET altyapısını kullanıyorlarmış sanırım, bölgeye göre de değişebilir.

D-Smart'ı yaklaşık 2 sene kadar kullandık çok önceden. İptal sırasında bu kadar uğraştıran bir firma görmedim. Şu an nasıldır bilemem ama ben tavsiye etmem açıkçası.

9 yıldır D-Smart Mega TV Paketini ve Superonline altyapısından İnternet hizmeti abonesiyim, öneririm. Demirören Holding'e satılmadan öncesinde de gayet kaliteliydi ama satıldıktan sonra eskisinden daha da iyi hale geldi, ben memnunum.
Şikayet edenlerin elbet bir nedeni vardır ama ben 9 yıldır şikayet edecek bir şey bulamadım, sanırım şanslıyım.

Son düzenleme:
Demirören Holding'e satılmadan öncesinde de gayet kaliteliydi.
Gene dandikti. Yayınları kafalarına göre bir kesiyorlardı küt diye, arayınca yarım saat daha kaybettirip geri açıyorlardı. 17 Eylül 2014 gününün son saatlerinde şak diye kestiler geri de açmadılar. Zaten yayın kalitesi de SD yayındı düzgün bir şey de değildi. Çözüm anlayışları bu kadar. Benim uydu alıcım var mı, yok mu. Hiç düşünen yok.

Gene dandikti. Yayınları kafalarına göre bir kesiyorlardı küt diye, arayınca yarım saat daha kaybettirip geri açıyorlardı. 17 Eylül 2014 gününün son saatlerinde şak diye kestiler geri de açmadılar. Zaten yayın kalitesi de SD yayındı düzgün bir şey de değildi. Çözüm anlayışları bu kadar. Benim uydu alıcım var mı, yok mu. Hiç düşünen yok.
Hiç yayın kesintisi yaşadığımı hatırlamıyorum, ilk günden bu yana D-Smart'ın uydu alıcısı ile FHD yayın alıyorum. Emin olun sorun yaşamış olsam bunu saklamam, sonuçta bir çıkarım yok. Adınıza üzüldüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı